Eveniment important pentru fotbalul ieşean. Poli îşi prezintă lotul şi noile echipamente

0
Publicat:

Iubitorii fotbalului ieşean sunt aşteptaţi la un eveniment important pentru echipa oraşului. Poli prezintă astăzi, 11 iulie 2023, noutăţile pentru noul sezon.

Politehnica Iaşi în cantonamentul din Bulgaria, Bansko SURSĂ Facebook Politehnica Iaşi
Politehnica Iaşi în cantonamentul din Bulgaria, Bansko SURSĂ Facebook Politehnica Iaşi

Astfel, începând cu ora 19.00, fanii alb-albaştri sunt aşteptaţi în Grădina Publică Palas Iaşi, pentru a vedea suprizele pregătite de clubul ieşean.

Poli prezintă lotul, noile echipamente şi noua identitate vizuală

Revenirea în primul eşalon al fotbalului românesc aduce o mulţime de noutăţi pentru iubitorii grupării din Copou. Astfel, la evenimentul organizat astăzi va fi prezentat lotul cu care Poli va evolua în sezonul 2023-2024. Totodată, conducerea clubului a anunţat că astăzi, 11 iulie, vor fi prezentate şi noile echipamente, împreună cu noul sponsor tehnic. Fanii echipei vor avea parte şi de o surpriză, azi fiind dezvăluită noua identitate vizuală a Politehnicii. 
Totodată, în cadrul evenimentului, suporterii alb-albaştri vor putea achiziţiona abonamente pentru noul sezon dar şi tricouri oficiale de joc.

Poli revine în prima ligă după o pauză de doi ani

După ce a evoluat, timp de două sezone, în eşalonul secund al fotbalului românesc, gruparea din capitala Moldovei a izbutit să se întoarcă pe prima scenă. Iaşiul a promovat, la finele sezonului trecut, fără prea mari emoţii în SuperLigă, cucerind şi titlul de campioană al ligii secunde. Moldovenii au reuşit să termine play-off-ul fără să piardă şi să promoveze matematic cu câteva etape înainte de finalul campionatului.
Elevii antrenaţi de Leo Grozavu s-au pregătit intens pentru noul sezon şi nu au avut parte de prea multă vacanţă. Politehnica a efectuat, în această vară, două cantonamente de pregătire. Primul a fost organizat în România, la Braşov, iar al doilea stagiu a avut loc în Bulgaria, în staţiunea montană Bansko. În aceste două cantonamente, Poli a disputat şi mai multe partide amicale, în timpul cărora tehnicianul Leo Grozavu a putut testa mai mulţi jucători din lot.

Gruparea alb-albastră va juca, în prima etapă a noului sezon de SuperLigă, pe terenul fostei campioane a României, CFR Cluj. Totodată, moldovenii au parte de un program infernal, în primele şase etape întâlnin echipe precum FCSB sau campioana Farul Constanţa.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite