Doar în România: liderul clanului Corduneanu, înmormântat cu onoruri militare. Ce figuri periculoase sunt așteptate la priveghiul capului interlop

0
Publicat:

Poliția a intrat în alertă la Iași, acolo unde are loc priveghiul liderului clanului de interlopi Corduneanu, care a murit din cauza problemelor cardiace, la vârsta 54 de ani.

La priveghiul lui Costel Corduneanu sunt așteptați lideri ai clanurilor de interlopi din țară potrivit antena3.ro.

În așteptarea cortegiului funerar, la restaurantul la care are loc priveghiul (aflat la ieșirea din Iași) au fost montate, încă de dimineață, mai multe difuzoare și proțapuri.

În această seară se așteaptă ca sute de persoane să vină să aducă un ultim omagiu lui Costel Corduneanu, iar pentru mâine și poimâine este estimată o prezență și mai mare.

Poliția și Jandarmeria sunt în alertă, fiind pregărite măsuri speciale pentru a preveni orice fel de incidente.

Costel Corduneanu a murit luni într-un spital din Târgu Mureș. Supranumit „Ștefan cel Mare al Moldovei”, fostul sportiv conducea una dintre cele mai de temut grupări infracționale din România: clanul Corduneanu din Iași.

Costel Corduneanu. FOTO Facebook  Costel Corduneanu
Costel Corduneanu. FOTO Facebook Costel Corduneanu

Corduneanu va fi înmormântat cu onoruri militare

„Viața lui a avut două părți. Una bună, care a fost legată de un sport de performanță și de reprezentarea României. A fost în uniformă și a depus un jurământ vizavi de România. A fost și partea a doua când a pus punct și a intrat într-o altă lume acolo unde găsim schimburi de bani, droguri și persoane”, a declarat generalul Cristian Barbu la Antena 3 CNN.

Luni, Federația Română de Lupte a anunța moartea celui care a fost cunoscut mai întâi ca sportiv de performanță.

„Federația Română de Lupte anunță cu regret trecerea în neființă a celui care a reprezentat luptele libere românești cu succes - Costel Corduneanu. Costel Corduneanu a fost unul dintre cei mai buni luptători pe care i-a dat municipiul Iași, fiind Vicecampion European și participant la două ediţii ale Jocurilor Olimpice, unde a ocupat locul 9 – Barcelona, 1992, respectiv locul 14 – Atlanta, 1996”.

IaşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite