Cum se simte Alexia, fata căreia i-au fost replantate brațele după accidentul din Pașcani. Ce spune mama ei

0
Publicat:

Alexia Tudose, adolescenta de 15 ani căreia i-au fost replantate ambele brațe în urma accidentului de autocar din Pașcani, a fost vizitată acasă de medicul care a operat-o. 

Alexia a fost externată după două săptămâni. FOTO: Facebook
Alexia a fost externată după două săptămâni. FOTO: Facebook

Mama tinerei a postat pe Facebook un mesaj de mulțumire și fotografii de la întâlnire.

„Daca cineva ne-ar intreba ce ne-am dori in aceasta zi de Duminica,i-am arata pozele acestea si i-am spune ca deja avem TOT ce ne face fericiti!!!

Multumim dna Sidonia Susanu pentru vizita!Ne-ati umplut casa cu liniste sufleteasca!”, a scris mama Alexiei. 

Alexia a fost externată sâmbătă, 31 decembrie, după două săptămâni de spitalizare și șapte operații.

Fata a vorbit pentru prima dată despre ce s-a întâmplat și ce va urma de acum înainte. 

Alexia s-a arătat optimistă că va trece cu bine peste această situație dificilă și a spus că abia așteaptă să-și revadă prietenii: „Sunt foarte fericită că am ajuns cu bine până acum și sunt sigură că și în continuare o să fie totul bine și o să-mi revin cât mai repede și cât mai bine. Doamne ajută să fiu bine, să fiu alături de cei dragi și abia aștept să-mi văd prietenii. Am emoții și știu că acasă o să fie cel mai bine“.

Operațiile la care au fost supusă Alexia Tudose au fost unele maraton. Prima dintre acestea a fost și cea mai dificilă și a durat aproximativ 20 de ore, în urma căreia medicii au reușit să-i pună la loc brațele care i-au fost tăiate în urma teribilului accident.  

Restul de intervenții au durat între două și zece ore. Alexia va trebui să urmeze câte două ședințe de kinetoterapie pe săptămână. Medicii spun că într-un an și jumătate își va putea folosi ambele mâini.

IaşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite