Jaf ca-n filme la Iaşi. Jackpot uriaş luat cu forţa dintr-un cazinou. Poliţiştii sunt în alertă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: bzi.ro
FOTO: bzi.ro

Hoţul a escaladat zidul de la baie, a forţat geamul şi a pătruns în încăpere. O angajată a sălii de jocuri de noroc l-a surprins pe făptaş în momentul furtului, moment în care acesta i-a izbit uşa în faţă şi a reuşit să fugă cu 61.000 de lei.

În noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 03:00, un cazinou din Municipiul Iaşi a fost spart. Un bărbat a reuşit să fure suma de 61.000 de lei din seiful sălii de jocuri de noroc. O angajată a cazinoului l-a surprins pe făptaş în momentul furtului, moment în care acesta i-a izbit uşa în faţă şi a reuşit să fugă.

Hoţul a pătruns în incinta sălii de jocuri de noroc, din zona Nicolina, pe un geam mic de la baia din spatele cazinoului.

Potrivit imaginilor suprinse de camerele de supraveghere din interiorul cazinoului, bărbatul avea cagulă şi mănuşi. Avea, de asemenea, un tub de vopsea neagră cu care a vopsit camerele de supraveghere. 

Hoţul a premeditat furtul cu mult timp în urmă, spun poliţiştii. A introdus PIN-ul seifului şi a scos numeroase bancnote, pe care le-a introdus în bluza pe care o purta.

Potrivit bzi.ro, iniţial, hoţul intrase în posesia a 110.000 lei. În momentul în care a încercat să fugă a scăpat suma de 49.000 lei. Prejudiciul rămânând 61.000 lei. 

Se poate observa pe camere cum o angajată intră în camera în care se afla hoţul, iar acesta din urmă îi închide uşa în faţă. 

Sursa: YouTube/BZI

„În această dimineaţă (n. red. - vineri, 19 februarie), în jurul orei 3.00, prin apel unic de urgenţă 112, de către angajată unei săli de jocuri de noroc din municipiul Iaşi, despre faptul că o persoană necunoscută ar fi pătrunsă în interior şi a extras o sumă de bani din cutia de valori. Poliţiştii au întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări în vederea identificării autorului şi tragerea acestuia la răspundere penală, precum şi recuperarea prejudiciului”, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Vă recomandăm să citiţi şi:

DNA blochează lucrările la unul dintre cele mai mari proiecte ale României. Lărgirea plajelor, în atenţia procurorilor

 

Indivizii care au chinuit patru pui de urs, în bârlogul lor, au fost găsiţi. „Ăştia au serioase probleme psihice”

IaşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite