Cât costă să mergi la ștrand în Iași. Iată prețurile din trei locuri de agrement

0
Publicat:

Temperaturile crescute din ultimele zile au umplut piscinile din municipiul Iași. Astfel, multe persoane aleg să se bronzeze și la ștrandurile Primăriei Iași, iar una dintre întrebările pe care le au ieșenii este legată de tarifele de intrare.

Ștrandul Municipal Iași SURSĂ Cristian Hitruc
Ștrandul Municipal Iași SURSĂ Cristian Hitruc

Fie că este vorba despre Baza de Agrement Ciric, Ștrandul Municipal sau de Plaja Nicolina, toate sunt la mare căutare în această perioadă a anului. Un factor important este reprezentat și de prețurile scăzute pe care trebuie să le plătim pentru a intra în aceste locații.

Cât trebuie să plătească ieșenii pentru a se bălăci în piscinele municipalității

Baza de Agrement Ciric este un punct de atracție foarte important pentru ieșeni. Aici există o mulțime de posibilități de petrecere a timpului liber.

Intrarea la piscinele primăriei, aflate în această zonă, care include și șezlongul, costă 18 lei pe zi de persoană. Totodată, există și posibilitatea de a achiziționa un abonament cu 10 intrări, ce ajunge la suma de 143 de lei.

Cei care nu doresc șezlong sunt nevoiți să scoată din buzunare 13 lei de persoană. Un abonament cu 10 intrări la piscine, pentru un copil până în 10 ani, un adult din categoria pensionari, studenți, veterani de război, deținuți politici, revoluționari, persoane cu handicap gradul 1 (grav) costă 71 de lei, pentru o zi plătindu-se doar 8 lei. 

Totodată, la Baza de Agrement Ciric se găsesc și terenurile de sport multifuncționale. Pentru a închiria un astfel de teren, timp de o oră, trebuie să plătim 71 de lei, iar cei care doresc să închirieze pentru două ore beneficiază de reducere, pachetul fiind 95 de lei. 

O oră petrecută pe terenul de tenis de câmp la Ciric costă 24 de lei, în timp ce închirierea pentru două ore presupune plata a 35 de lei.

Tarifele sunt accesibile și la Ștrandul Municipal Iași. Astfel, intrarea se face achitând un bilet de 11 lei, în timp ce copiii sub 7 ani și pensionarii trebuie să achite doar 3 lei.

Luptătorii în revoluție, veteranii și văduvele în război, deținuții politici, persoanele cu gradul I de invaliditate au acces gratuit, iar umbrelele și șezlongurile pot fi închiriate cu 5 lei pe zi.

Și Plaja Nicolina este destul de căutată de ieșeni în timpul verii. Aici, biletul de intrare costă 8 lei, copiii cu vârsta sub 7 ani beneficiind de gratuitate. Pensionarii care au o pensie sub 1.500 de lei pot opta pentru un abonament cu 10 intrări la prețul de 11 lei.

Luptătorii în revoluție, veteranii și văduvele în război, deținuții politici, persoanele cu gradul I de invaliditate au acces gratuit. Tariful la nămol este de 2 lei, în timp ce umbrelele și șezlongurile pot fi închiriate cu 5 lei pe zi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite