Bărbat lovit de trenul Iași-Bârlad, în apropierea gării din Iași. Pietonul a fost prins sub locomotivă

0
Publicat:

Un grav accident feroviar a avut loc joi, 18 aprilie 2024, în Iași. Un bărbat în vârstă de 59 de ani și-a pierdut viața fiind lovit de tren, în apropierea unei gări din oraș.

Accident feroviar Iași SURSĂ bzi.ro
Accident feroviar Iași SURSĂ bzi.ro

La fața locului s-au deplasat echipajele de poliție și echipajele medicale, care l-au transportat pe bărbat de urgență la spital.

Bărbatul a decedat la spital

Accidentul a avut loc în zona străzii Mitropolit Varlaam, în apropiere de gara Nicolina din Iași. Bărbatul a fost prins sub locomotiva care se deplasa din Iași spre Bârlad. Echipajele de descarcerare au reușit să îl scoată pe bărbat de sub locomotivă, iar acesta a fost transportat de urgență la spital. 

Este vorba despre un accident feroviar, o persoana fiind prinsă sub locomotivă, în zona străzii Mitropolit Varlaam. Este vorba despre un bărbat de 59 ani, pentru care a fost dirijat un echipaj TIM și descarcerare grea”, a precizat prof. dr. Diana Cimpoeșu, coordonator UPU-SMURD Iași.

În ciuda eforturilor făcute de medici, pacientul nu a mai putut fi salvat.

Pacientul a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe, unde a fost diagnosticat cu politraumă, fracturi multiple, traumatism cranio-cerebral. În ciuda eforturilor făcute de cadrele medicale, pacientul a decedat”, a adăugat prof. dr. Diana Cimpoeșu.

S-a deschis dosar penal

La locul producerii accidentului s-au deplasat și echipajele de poliție. Astfel, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

La data de 18 aprilie a anului curent, poliția a fost sesizată prin apel unic de urgență 112 cu privire la faptul că trenul de pe ruta Iași - Bârlad a accidentat o persoană. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un bărbat, de 59 de ani, care a fost preluat de un echipaj medical sosit la fața locului, fiind transportat la spital. Ulterior, cadrele medicale au constatat decesul bărbatului. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Cercetările continuă la nivelul Secției Regionale Poliție Transporturi Iași pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite