Un bărbat a murit în urma unui accident feroviar grav. Buldoexcavatorul pe care îl conducea, lovit în plin de un tren FOTO

0
Publicat:

Un accident feroviar cumplit a avut loc în localitatea Căiuţi din judeţul Bacău. Un tren plin cu pasageri a spulberat un buldoexcavator.

Șoferul buldoexcavatorului a murit pe loc FOTO: Facebook
Șoferul buldoexcavatorului a murit pe loc FOTO: Facebook

Un bărbat care conducea un buldoexcavator  nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu calea ferată și a fost izbit în plin de un tren în care se aflau 40 de călători. Conducătorul utilajului a murit pe loc.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, traficul feroviar este oprit pe secția CF 50. Se efectuează manevre pentru descarcerarea conducătorului auto.

"Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că în această dimineață, în jurul orei 09:50, ca urmare a neasigurării unui conducător auto la o trecere la nivel cu calea ferată, situată între stațiile Urechești și Căiuți, s-a produs lovirea unui excavator de către trenul IR 1541, pe firul I, la km 21+669. Din informațiile transmise de la fața locului, pasagerii şi personalul feroviar din trenul IR 1541 nu au fost răniți, fiind însă înregistrate pagube materiale atât la elementele infrastructurii feroviare, dar și la locomotiva trenului.

Trenul IR 1541, care circulă în relația Iași - Brașov, este oprit la locul accidentului rutier până la finalizarea cercetărilor desfășurate de către organele abilitate, dar și intervențiilor pentru remedierea deranjamentelor la elementele infrastructurii feroviare - stâlp LC avariat, fir de contact rupt. La această oră, firul I de pe intervalul Urechești și Căiuți nu este tranzitat de alte trenuri, însă firul II fiind închis pentru lucrări, repunerea în circulație a trenului IR 1541 pe firul I, cu o altă locomotivă, se va realiza după finalizarea cercetărilor organelor abilitate la locul accidentului și a intervențiilor de remediere a deranjamentelor la componentele infrastructurii feroviare avariate. Compania Națională de Căi Ferate CFR SA transmite scuze călătorilor pentru disconfortul creat și îi asigură că reluarea traficului feroviar, în urma accidentelor rutiere, este strict condiționată de finalizarea cercetărilor desfășurate de organele abilitate la fața locului, dar și a intervențiilor de remediere/înlocuire a componentelor infrastructurii avariate", a precizat Oana Brânzan, purtător de cuvânt CFR SA.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite