VIDEO Accident rutier în Hunedoara: maşina aruncată pe trotuar din impactul violent a rănit o femeie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident rutier în Hunedoara. FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.
Accident rutier în Hunedoara. FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.

Accident rutier în Hunedoara: trei oameni au fost răniţi în impactul dintre două maşini, petrecut în seara de joi, pe Bulevardul Traian din Hunedoara. Una dintre victime este o femeie care se deplasa pe trotuar şi a fost lovită de o maşină proiectată în afara carosabilului, în urma impactului.

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme s-a petrecut, joi seara, pe Bulevardul Traian din Hunedoara, în zona OMV.

Din primele informaţii oferite de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, accidentul s-a petrecut în urma unei neacordări de prioritate. Un instructor auto care se deplasa cu autoturismul pe Bulevardul Traian, a virat la stânga pentru a intra într-o parcare.

A ajuns pe contrasens unde maşina a fost izbită în plin de autoturismul condus de un tânăr. În urma impactului, ambii şoferi au fost răniţi.

„Un şofer în vârstă  de 53 de ani, din municipiul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism  pe bulevardul Traian, din municipiul Hunedoara, când ajuns la intersecţia cu aleea de acces în fosta autogară  a efectuat un viraj la stânga fără a acorda prioritate de trecere autoturismului condus regulamentar din sens opus de un tânăr în vârstă de 18 ani, din Hunedoara. În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 53 de ani a fost proiectat pe trotuar, unde a lovit o femeie în vârstă de 40 de ani, din comuna Lelese. În urma accidentului rutier, atât cei doi conducători auto, cât şi femeia pieton au fost răniţi uşor.În cauză a fost întocmit dosar penal” - IPJ Hunedoara.

De asemenea, o femeie aflată pe trotuar a fost accidentată de maşina inscripţionată cu „Şcoala”. Cele trei victime au primit îngrijiri medicale Traficul rutier în zonă a fost restricţionat pentru aproape o oră.

VIDEO Accident rutier în Hunedoara

VIDEO Accident pe Bulevardul Traian din Hunedoara

VIDEO Accident în Hunedoara


Vă recomandăm şi:

VIDEO Un şofer s-a prăbuşit cu maşina în Râul Mare: la un pas de tragedie, după ce nu a mai văzut drumul pe furtună

Şoferul unei autoutilitare a fost la un pas de tragedie în urma unui accident rutier petrecut pe Drumul Judeţean 685, în zona turistică Brădăţel. Bărbatul a pierdut controlul volanului şi s-a prăbuşit într-o râpă, de pe podul peste Râul Mare.

VIDEO Accident rutier la intrare în Deva: două maşini s-au ciocnit frontal. Traficul a fost blocat zeci de minute

Două autoturisme s-au ciocnit frontal pe Drumul Naţional 7, la intrarea în municipiul Deva. Accidentul rutier s-a petrecut miercuri, după-amiază, iar timp de câteva zeci de minute traficul rutier a fost blocat.

Un autobuz cu 28 de pasageri a fost blocat de viituri pe un drum judeţean

Mai multe echipaje de pompieri au intervenit în sprijinul pasagerilor unui autobuz care circula pe un drum judeţean din zona Devei şi care a rămas blocat în apa scursă de pe versanţi.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite