Romulus Gabor e noul antrenor al FC Hunedoara. Fostul fotbalist al Corvinului şi al Naţionalei a debutat cu o victorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Romulus Gabor a fost numit antrenor al FC Hunedoara, până la finalul acestui sezon al Ligii a treia de fotbal. El va conduce echipa şi în meciurile pe care aceasta le va disputa în play-off.

Echipa FC Hunedoara are un antrenor nou, în persoana unuia dintre foştii fotbalişti emblematici pentru istoria clubului Corvinul Hunedoara. Romulus Gabor a fost numit antrenor al FC Hunedoara, iar astăzi, în primul meci al echipei de la venirea acestuia pe banca tehnică, FC Hunedoara a câştigat cu 4 – 1 meciul disputat cu echipa Muncitorul Reşiţa.

Romulus Gabor (52 de ani) este antrenor cu licenţă Pro. De asemenea, hunedoreanul este unul dintre foştii fotbalişti cu care suporterii echipei Corvinul Hunedoara se pot mândri. A jucat 350 de meciuri pentru Corvinul Hunedoara şi a fost selecţionat de 35 de ori în echipa naţională, pentru care a înscris două goluri.

Romulus Gabor a făcut parte din echipa naţională de tineret a României, care a participat la Campionatul mondial de fotbal pentru tineret, organizat în 1981 în Australia. A fost declarat atunci cel mai bun jucător al competiţiei. Actualul antrenor al FC Hunedoara este şi cetăţean de onoare al Hunedoarei.
FOTO: În urmă cu două săptămâni, Romulus Gabor se ocupa de antrenamentele juniorilor echipei FC Hunedoara.

image

Vă recomadăm şi:

Michael Klein a fost declarat membru de onoare post-mortem al Federaţiei Române de Fotbal      Michael Klein, unul dintre simbolurile din istoria fotbalului hunedorean, a fost nominalizat ca membru de onoare post-mortem al Federaţiei Române de Fotbal. Adunarea Generală a FRF a decis acest lucru, iar alături de fostul jucător al FC Corvinul şi al naţionalei, alţi 38 de foşti fotbalişti au fost incluşi pe lista membrilor de onoare post-mortem ai federaţiei.

Michael Klein a fost comemorat în Hunedoara. Cum arată fotbalul hunedorean la 21 de ani de la moartea sa      Michael Klein a fost comemorat astăzi în Hunedoara. Iubitorii de fotbal din localitate şi vechii suporteri ai echipei Corvinul Hunedoara şi-au arătat preţuirea pe care au purtat-o fotbalistului considerat un simbol al municipiului. 

FOTO Ce dezvăluiau cele mai admirate imagini din istoria echipei Corvinul    Un stadion arhiplin, cu tribune care vibrau la fiecare fază din meciurile echipei favorite şi „explodau” la fiecare gol al gazdelor, contaminând cu bucurie împrejurimile arenei. Un public energic, care ocupa stadionul cu câteva ore înaintea meciurilor, unul pentru care fotbaliştii intraţi pe teren deveneau şi luptători din primul până în ultimul minut, iar adversarilor le era aproape imposibil să obţină victoria. Într-un cuvânt: Corvinul.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite