Reglare de conturi la marginea Orăştiei. Doi oameni au ajuns în spital după ce au fost atacaţi cu cuţitul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: ARHIVĂ.. ADEVĂRUL
Foto: ARHIVĂ.. ADEVĂRUL

Reglare de conturi la marginea Orăştiei. Doi oameni au ajuns în spital după ce au fost atacaţi cu cuţitul, într-un apartament.

Mai multe echipaje de Poliţie din Orăştie au intervenit, duminică seara, pentru a opri un scandal izbucnit între mai multe persoane. într-un bloc de locuinţe din satul Pricaz (comuna Turdaş), aflat la marginea municipiului.

Angajatul unei firme de curierat a vrut să dea lovitura vieţii. Patru tineri, reţinuţi după jaful înscenat

Ce a păţit un poliţist care a intervenit la un scandal în familie, în care două femei erau ameninţate cu bătaia

Piaţa extinsă a drogurilor în Valea Jiului. Tineri condamnaţi după ce au împânzit oraşele cu substanţe ilegale

Poliţiştii sosiţi în zona rău famată de la marginea Orăştiei au identificat un tânăr în vârstă de 24 de ani, din  comuna Turdas, care a declarat faptul că trei bărbaţi au pătruns în apartamentul în care acesta locuieşte, i-au pulverizat în faţă spray iritant-lacrimogen, apoi unul dintre cei trei bărbaţi (în vârstă de 42 de ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice) i-ar fi lovit pe el şi pe alţi doi dintre locatarii respectivului apartament (doi bărbaţi, în vârstă de 41 şi 47 de ani) cu un cuţit.

„Doua dintre victime, în vârstă de 41 si 47 de ani, care prezentau urme ale unei agresiuni prin tăiere, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe din Orăştie, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Cei trei prezumtivi autori ai agresiunii, respectiv bărbatul de 42 de ani şi alţi  doi tineri, au fost identificati de poliţişti şi conduşi la sediul Poliţiei, pentru  audieri”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

A fost întocmit dosar penal pentru loviri sau alte violenţe, violare de domiciliu şi distrugere, cercetările continuând sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Orăştie, pentru a se stabili în ce împrejurări a avut loc scandalul.

Mai puteţi citi şi:

Crima tânărului dependent de droguri. Ce pedeapsă a primit după ce şi-a măcelărit iubita cu un cuţit „Rambo”

Traficant de cocaină condamnat la Deva. Cum a ascuns tânărul un pachet plin cu droguri adus în ţară

Un tânăr aflat sub influenţa drogurilor a fost prins la volan de poliţişti pe o stradă din Deva



 

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite