Angajatul unei firme de curierat a vrut să dea lovitura vieţii. Patru tineri, reţinuţi după jaful înscenat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul, cu pantaloni de camuflaj, a fost reţinut. FOTO: IPJ Hunedoara
Tânărul, cu pantaloni de camuflaj, a fost reţinut. FOTO: IPJ Hunedoara

Angajatul unei firme de curierat a vrut să dea lovitura vieţii. Patru tineri au fost reţinuţi de poliţişti după un jaf înscenat.

Un tânăr de 22 de ani, din Deva, angajat al unei firme de curierat, a alertat Poliţia cu privire la faptul că, în timp ce se afla în localitatea Săuleşti, a fost tâlhărit şi i-au fost luaţi peste 18.000 de lei de către persoane necunoscute, care i-ar fi pulverizat în faţă spray iritant-lacrimogen.

Ce a păţit un poliţist care a intervenit la un scandal în familie, în care două femei erau ameninţate cu bătaia

Piaţa extinsă a drogurilor în Valea Jiului. Tineri condamnaţi după ce au împânzit oraşele cu substanţe ilegale

Tânăr reţinut după o ceartă cu iubita. A ameninţat-o cu un cuţit şi a încălcat ordinul de protecţie


Incidentul reclamat de acesta s-ar fi petrecut în 9 martie, iar poliţiştii au deschis un dosar penal pentru tâlhărie calificată. În urma cercetărilor au stabilit că reclamaţia tânărului nu se confirmă.


Locul unde s-ar fi produs jaful înscenat. Foto: IPJ Hunedoara

„Din cercetări, a reieşit faptul că acesta a înscenat furtul sumei de bani respective pentru acoperirea unor datorii mai vechi şi a fost ajutat în acest demers de alţi trei tineri (doi tineri şi o tânără, cu vârste cuprinse între 20 şi 24 de ani). Poliţiştii au continuat cercetările în acest caz, prin schimbarea încadrării juridice, sub aspectul comiterii infracţiunilor de delapidare şi inducerea în eroare a organelor judiciare. Faţă de tânărul de 22 de ani, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii, sub aspectul comiterii celor două infracţiuni, iar în urma efectuării, în cursul zilei de 19 martie 2021, a unei percheziţii domiciliare la locuinţa acestuia, au fost recuperaţi 11.000 de lei”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Ceilalţi trei tineri, care l-au ajutat pe devean să însceneze tâlhăria, vor fi anchetaţi pentru complicitate la delapidare şi inducerea în eroare a organelor judiciare. Cei patru tineri au fost reţinuţi preventiv pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentaţi magistraţilor, în vederea luării măsurilor legale.

inscenare jaf foto ipj hunedoara

Vă recomandăm să citiţi şi:

A doua cădere a Sarmizegetusei Regia. De ce s-a degradat rapid cel mai valoros sit antic din România

Zona interzisă din Hunedoara. Tărâmul uitat, împânzit cu ruine siderurgice şi deşeuri periculoase VIDEO

Amfiteatru şi lac artificial în Parcul Corvin. Planuri pentru „plămânul verde” al Hunedoarei FOTO 

HunedoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite