Primarul Hunedoarei a pierdut procesul pentru amenda primită de la Poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul municipiului Hunedoara a contestat amenda primită în luna iunie a anului trecut, pentru că şi-ar fi făcut ilegal campanie electorală. Viorel Arion a pierdut atât procesul de la Judecătoria Hunedoara, cât şi recursul judecat la tribunal.


Tribunalul Hunedoara a soluţionat dosarul în care primarul Viorel Arion a contestat amenda primită de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara, pentru campanie electorală ilegală.

Instanţa a dat dreptate poliţiştilor, după ce aceştia l-au amendat cu 1.400 de le pe actualul primar, în ziua dinaintea alegerilor locale din 10 iunie, când candidatul de la acea vreme a ieşit pe străzile oraşului şi şi-a făcut campanie, deşi în acea zi astfel de manifestări erau interzise.

Problemele cu legea ale aleşilor
Viorel Arion s-a judecat cu IPJ Hunedoara timp de zece luni. Nu este singurul său proces. De altfel, cei mai mulţi dintre actualii şi foştii primari hunedoreni de municipii ţi oraşe sunt obişnuiţi ai instanţelor.

Fostul primar al Hunedoarei, Ovidiu Hada, este implicat în mai multe procese, iar într-unul dintre dosare a fost condamnat la cinci ani de închisoare, pentru infracţiuni de abuz în serviciu, dar sentinţa nu e definitivă. Fostul primar al Devei, Mircia Muntean, a fost chemat în ultimii patru ani de peste 100 de ori la procesele în care era judecat.

Plângerile împotriva fostului primar al Haţegului, Nicolae Timiş, s-au ţinut în lanţ în ultimii ani, însă pentru acesta cele mai dificile momente au fost când fiica sa a fost anchetată pentru infracţiuni legate de trafiicul de droguri. Angela Stoica, aleasă vicepimar al municipiului Vulcan, a trebuit să îşi dea demisia, după ce fiica şi fiul ei au fost implicaţi într-un scandal sexual, împreună cu poliţistul Adrian Sucilă.

Citeşte şi:

Romii bogaţi din Hunedoara au fost somaţi să îşi achite taxele. Primăria are de recuperat sume importante de la ei

FOTO Motivul incredibil al unei reclamaţii trimise Primăriei Hunedoara

Nimeni nu se pune cu şefa: Alina State, milionara care patronează FC Hunedoara, a făcut ordine în echipă

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite