Peste 7.500 de pachete de ţigări au fost confiscate de poliţişti. Un contrabandist a produs pagube de 80.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ţigările au fost confiscate. FOTO: IPJ Hunedoara.
Ţigările au fost confiscate. FOTO: IPJ Hunedoara.

Poliţiştii au confiscat peste 7.500 de pachete de ţigări, în urma percheziţiilor efectuate la domiciliul şi la firma unui bărbat din Peştişu Mic. Bărbatul este acuzat că a produs pagube de 80.000 de lei statului român.

Poliţiştii au efectuat percheziţii la domiciliul şi firma unui hunedorean, în vârstă de 54 de ani, din comuna Peştişu Mic.

 În urma activităţilor investigative, poliţiştii au ridicat 7.500 de pachete de ţigarete de diferite mărci, provenite din contrabandă.

„Prin activitatea infracţională a suspectului, se estimează că s-ar fi generat un prejudiciu bugetului de stat de peste  80.000 de lei. A fost luată măsura reţinerii lui pentru 24 de ore, acesta urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.


Vă recomandăm şi:

DNA a trimis-o în judecată pe Voichiţa Joian. Comisarul de la Mediu a fost acuzat că a primit 1.000 de lei mită

Voichiţa Joian, comisar al Gărzii de Mediu Hunedoara, a fost trimisă în judecată pentru luare de mită. Se află în arest preventiv, după ce a fost prinsă în flagrant primind ilegal suma de 1.000 de lei, susţin procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Şapte monede antice din aur şi argint, furate din Munţii Orăştiei, au fost repatriate din Marea Britanie

Şapte monede antice din aur şi din argint, ce fac parte din tezaure monetare provenind din zona Munţilor Orăştiei, au fost recuperate de la o casă de licitaţie din Marea Britanie, a informat Ministerul Public. Bunurile erau date în urmărire internaţională.

Marele jaf din bisericile vechi a avut un final neaşteptat. Ce s-a întâmplat cu traficanţii icoanelor de 300.000 de euro

La aproape cinci ani de la cel mai mare jaf din bisericile Hunedoarei, hoţii şi tăinuitorii a peste 100 de icoane extrem de valoroase, au primit sentinţa definitivă, una cu totul neaşteptată, chiar şi pentru ei. Până în prezent, cea mai mare parte a icoanelor a căror valoare totală se ridică la 300.000 de euro, a fost recuperată.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite