Pedeapsă-record pentru recidivistul care şi-a ieşit din minţi şi a terorizat oamenii din motive stupide

0
0
mascati
Foto: Arhivă.

Un bărbat de 23 de ani, din Hunedoara, a primit o pedeapsă record cu închisoarea, după mai multe agresiuni comise din motive stupide.

Magistraţii Judecătoriei Hunedoara l-au condamnat la 15 ani, 4 luni şi 15 zile de închisoare pe Răzvan Alexandru Ciurar, un bărbat de 23 de ani din Hunedoara, reţinut în urmă închisoare pentru acte de violenţă pe care acesta le-a comis în cursul anului 2021.

Ascensiunea temutelor grupări interlope din anii 2000. Mafia comorilor dacice şi a fierului vechi de la Hunedoara

Politicianul român care şi-a ucis amanta, subiectul unei drame TV în Irlanda. De ce a comis înfiorătoarea crimă

A bătut un adolescent care a postat „o inimă” pe Facebook

Recidivistul din Hunedoara, condamnat în trecut pentru mai multe tâlhării şi acte de violenţă, se află în închisoare din luna aprilie, şi a primit a treia condamnare pentru că a bătut şi ameninţat cu moartea un adolescent de 15 ani, pe care îl bănuia că avea o relaţie cu fosta sa concubină, cu care el are un copil. 

Motivul agresiunii a fost faptul că adolescentul, vecin cu tânăra, i-ar fi trimis un comentariu care conţinea imaginea unei inimi la o fotografie publicată de tânăra, cu copilul ei, pe pagina sa de Facebook. În urma agresiunii, victima a avut nevoie de 5-6 zile de îngrijiri medicale. Ciurar a fost condamnat în 30 iunie la 9 luni de închisoare, însă pedeapsa a fost contopită unor condamnări mai vechi, pentru acte de violenţă.

Şi-a folosit copilul ca scut uman

Într-unul din dosare, recidivistul a fost acuzat că şi-a sechestrat fosta concubină în locuinţa acesteia şi a agresat-o sub privirile copilului lor, în vârstă de patru ani. Bărbatul a acuzat-o pe tânără că ar fi întreţinut relaţii intime cu unchiul acestuia. Ciurar i-a cerut să nu se împotrivească agresiunilor şi să nu strige după ajutor, punându-i cuţitul la gât şi ameninţând-o că o va omorî, atât pe ea, cât şi pe copil. A doua zi dimineaţa, profitând de faptul că recidivistul a ieşit să îşi plimbe câinele de luptă, tânăra a sărit pe fereastră, de la etajul unu, de teama infractorului.

În aceeaşi zi, bărbatul şi-a ademenit unchiul în locuinţa sa, unde l-a lovit în repetate rânduri cu o coadă de topor, cu pumnii şi cu o lesă metalică de câine. De asemenea şi-a asmuţit câinele Amstaff asupra victimei, care a fost muşcată de mai multe ori, de piept şi de picioare. În final, a încercat să întreţină un raport sexual cu unchiul său, cu scopul de a-l umili. Violenţele au fost filmate cu un telefon mobil. Intervenţia în forţă a Poliţiei, chemată de un localnic, a dus la salvarea bărbatului. La sosirea poliţiştilor, „pentru a încerca să împiedice intervenţia în forţă a acestora, Ciurar a deschis parţial uşa, ţinând în braţe în faţa sa pe fiul său, acesta din urmă fiind orientat cu faţa spre uşă şi folosit ca scut uman. În urma intervenţiei în forţă inculpatul a fost imobilizat şi astfel s-a pus capăt întregului incident”, arătau anchetatorii. Pentru infracţiunile cercetate în acest dosar, interlopul a primit 14 ani şi 9 luni de închisoare.

A bătut un bărbat care s-a apărat de câinele său

Într-un alt dosar, Ciurar a fost condamnat după ce în martie 2021, a bătut un localnic din Hunedoara, care „îndrăznise” să se apere de câinele său de luptă. Recidivistul obişnuia să îşi lase câinele să se plimbe fără a fi ţinut în lesă pe trotuarele din Hunedoara, însă acesta a atacat trei câini de companie plimbaţi de un alt hunedorean. Proprietarul celor trei câini a încercat să îndepărteze animalul periculos, fapt care l-a scos din minţi pe interlop. Acesta l-a urmărit până în scara blocului unde locuia pe hunedorean şi l-a lovit cu pumnii, victima pierzându-şi cunoştinţa. În urma agresiunii, Ciurar a fost condamnat la 9 luni de închisoare.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Imaginile aeriene cu Ţinutul pădurenilor arată de ce este printre locurile cele mai admirate din România VIDEO

Secretele celor mai vechi uzine electrice din Hunedoara. Ce s-a ales de motoarele marilor centre industriale

Valea Jiului, sub teroarea urşilor. Animalele sălbatice coboară tot mai des în oraşele miniereUltima oră

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite