Patru ani de închisoare pentru un bărbat care şi-a înjunghiat prietenul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tribunalul Hunedoara a pronunţat sentinţa în dosarul în care Costică Sava a fost arestat preventiv şi pus sub acuzare pentru tentativă de omor. Îşi înjunghiase prietenul cu un birceag.

Costică Sava (60 de ani) a fost condamnat la patru ani de închisoare pentru tentativă de omor. Hunedoreranul a fost acuzat că a înjunghiat în inimă un alt bărbat. Incidentul s-a petrecut în luna februarie a acestui an, în faţa uneo şcoli din municipiul Vulcan.

„Pe fondul consumului de alcool şi a unui conflict spontan, inculpatul a aplicat o lovitură cu un briceag în zona hemitoracelui stâng anterior al persoanei vătămate, cauzând o plagă penetrantă ce a necesitat intervenţie medicală”, a precizat procurorul Mirela Negruţiu, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Victima a fost transportată la spital, iar medicii au reuşit să îi salveze viaţa. Sentinţa Tribunalului Hunedoara nu este definitivă, ea putând fi contestată. Costică Sava, arestat în prezent, va trebui totodată să plătească bărbatului pe care l-a atacat cu un briceag suma de 4.500 de lei.


Vă recomandăm şi:

Lucian Marcu şi-a ucis iubita cu 14 lovituri de cuţit, în faţa celor doi copii. Acum cere dreptul asupra minorilor             Autorul unei crime înfiorătoare şi-a manifestat, cu lacrimi în ochi, regretul că fii săi, cu vârste de un an şi jumătate şi de trei ani, au fost daţi în grija părinţilor fostei sale iubite, ucise cu 14 lovituri de cuţit.

Şi-a ucis părinţii cu un ciocan şi nu mai poate dormi în închisoare. Motivul pentru care Gabriel Băţ nu a fost audiat           Gabriel Vittorio Băţ nu a putut fi audiat astăzi de magistraţii Tribunalului Hunedoara, în procesul în care a fost acuzat de un dublu asasinat, comis în a doua zi de Crăciun, în care victimele sunt proprii părinţi.

Robert Otescu, a doua victimă a criminalului din Vulcan, a murit în spital          Cosmin Bărbuţi va fi judecat pentru două crime. Şi a doua victimă a criminalului din Vulcan a murit, în ruma rănilos suferite.

Manelele le-au adus moartea: tânărul ucis în Vulcan este a doua victimă a scandalurilor din localurile cu lăutari            Claudiu Blaj (26 de ani) şi-a pierdut viaţa în urma unei altercaţii petrecute, duminică dimineaţă, într-un bar pentru amatorii de manele din municipiul Vulcan. În decembrie 2013, Mădălin Vizitiu, un alt tânăr hunedorean, a fost înjunghiat mortal, în urma unui scandal similar, izbucnit într-un bar de muzică lăutărească şi manele din Ostrov (Haţeg).

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite