Noaptea de coşmar a femeii ademenite de un recidivist în motel. Partidă de amor eşuată într-o baie de sânge

0
0

O femeie a trecut prin momente cumplite, după ce s-a lăsat ademenită de un recidivist într-o cameră de motel. Bărbatul a fost condamnat.

Judecătoria Deva l-a condamnat la doi ani şi şase luni de închisoare pe Nelu Danci (49 de ani, recidivist), un bărbat arestat în octombrie 2019 pentru tâlhărie calificată. Victima sa a fost o femeie de 66 de ani, din Deva, care a reclamat că a fost sechestrată de acesta într-o cameră de motel de la marginea Devei, unde a fost agresată sexual, bătută şi tâlhărită de 350 de lei. Femeia a solicitat daune morale de 300.000 de lei, susţinând că în urma loviturilor primite şi-a pierdut vederea la un ochi, însă nu s-a mai prezentat la proces şi nu a depus documente medicale.

Noaptea de coşmar a devencei a început la scurt timp după ce l-a cunoscut pe Nelu Danci (fost condamnat pentru infracţiuni grave de violenţă, tâlhării şi viol), în 11 octombrie 2019, într-un bar din incinta Pieţei Agroalimentare din Deva. Cei doi au băut împreună şi au fost de acord să întreţină relaţii sexuale, la un motel de la marginea oraşului. Au luat un taxi spre destinaţie, au închiriat camera şi s-au culcat împreună. Femeia a relatat apoi că s-a răzgândit cu privire la sex, însă agresorul nu a ţinut cont şi a încercat să o violeze.

„În cursul nopţii cei doi au consumat băuturi alcoolice şi la un moment dat persoana vătămată a intenţionat să părăsească camera, însă a constatat că uşa este încuiată şi a presupus că cheia este în posesia inculpatului Danci Nelu, care refuză să o lase să plece. Pe fondul stării avansate de ebrietate în care se aflau, între cei doi a avut loc o altercaţie, respectiv persoana vătămată l-a înjurat pe inculpat şi i-a cerut insistent să-i permită să plece, iar acesta i-a reproşat că a consumat banii pentru a plăti băutura şi camera închiriată. Cearta celor doi a degenerat şi inculpatul Nelu Danci a lovit-o cu pumnii şi palmele în faţă şi în zona capului pe persoana vătămată şi în îmbrânceala dintre cei doi, a rupt pantalonii persoanei vătămate. În aceeaşi împrejurare, inculpatul, profitând de starea de neputinţă a persoanei vătămate, generată de loviturile aplicate, a sustras din poşeta acesteia suma de 330 lei. După ce şi-a curăţat rănile sângerânde, în jurul orei 01 30 persoana vătămată a părăsit camera şi a cerut ajutorul recepţionerei, şi apoi organelor de poliţie. Inculpatul a fost găsit în camera închiriată, dormind”, se arată în dosar.

Danci a recunoscut, în parte, acuzaţiile, susţinând că, deşi a lovit-o cu pumnii şi palmele pe femeie, nu i-a furat banii din poşetă.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Scene cumplite la locul de muncă. Haita de maidanezi a sfâşiat un angajat şi l-a lăsat fără o ureche

Reacţia violentă a unui recidivist prins la furat. Vânzătoarea a trecut prin clipe de teroare

Zeci de tineri din Hunedoara, clienţi ai traficanţilor de etnobotanice. Drogurile erau „preparate” acasă

Mai multe - Hunedoara

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite