Hipermarket nou în Hunedoara. Lidl a cerut autorizaţia de construcţie pentru investiţia de pe Bulevardul Traian

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un nou hipermarket şi o benzinărie vor fi construite în municipiul Hunedoara pe un teren pe care în trecut s-au aflat mai multe imobile ale primăriei. Vechile construcţii au fost demolate iar compania care a intrat în posesia terenului a solicitat emiterea autorizaţiei de construcţie pentru noul centru comercial.

Hunedoara va avea un nou hipermarket, construit pe Bulevardul Traian. În aceeaşi zonă va fi amenajată o benzinărie şi 100 de locuri de parcare. Terenul a fost vândut de administraţia locală societăţii private, care ulterior a demolat clădirile.

„Terenul pe care se aflau fostele imobile ale primăriei a fost adus la zero, iar firma a solicitat autorizaţie de construcţie pentru realizarea investiţiei”, a informat Primăria Hunedoara.

Suprafaţa pe care va fi întins complexul comercial este de aproape 4.000 de metri pătraţi. „Prin documentaţie se propune realizarea unei construcţii cu regim de înălţime parter, având suprafaţa totală de 2007 metri pătraţi şi a unei staţii de alimentare cu carburanţi, având suprafaţa construită de 346 metri pătraţi, pe terenul situat în intravilanul localităţii, la intersecţia dintre Bulevardul Traian şi Bulevardul Mihai Viteazul, proprietate privată a solicitantului. Adiacent accesului principal se vor amenaja 100 de locuri de parcare aferente magazinului ”, a informat recent Primăria Hunedoara.

image

Terenul pe care vor fi amplasate construcţiile a fost cedat anul trecut de administraţia locală din Hunedoara societăţii Lidl, în schimbul unui teren învecinat cu o suprafaţă similară şi a sumei de 200.000 de euro.


Vă recomandăm şi:

Noul mall din Deva, finalizat în toamnă. Primăria a fost asaltată de localnicii interesaţi de locuri de muncă

Lucrările de construcţie la noul centru comercial din municipiul Deva, care ar putea aduce aproape 300 de noi locuri de muncă, au avansat, iar în ultimele săptămâni a crescut şi numărul localnicilor care s-au interesat la primărie de investiţie a crescut. Doecamdată, nu sunt publicate ofertele de servicii în cadrul viitorului mall.

Palatul administrativ din Deva, cel mai mare eşec al instituţiilor publice locale. Construcţia a început acum 20 de ani

Construcţia Palatului administrativ din centrul civic al Devei a început în urmă cu două decenii, după un proiect iniţiat în anul 1992 de mai multe instituţii publice locale. Clădirea nu a mai fost finalizată, deşi potrivit estimărilor, a reprezentat o investiţie de peste şapte milioane de euro.

Cum va arăta ştrandul de două milioane de euro, ce va fi construit în Hunedoara

Primăria Hunedoara a anunţat construcţia unui ştrand modern, în care vor fi investiţi peste două milioane de euro de la bugetul local. Execuţia proiectului va demara în următoarele zile şi va fi finalizată, potrivit conducerii administraţiei locale, în vara anului viitor.

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite