FOTO Noul ştrand din Hunedoara va avea culoarea erotismului. Cum a avansat proiectul de două milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucrările la noul ştrand din municipiul Hunedoara, în care vor fi investiţi aproape două milioane de euro de la bugetul local se apropie de termenul final. În această vară, baza de agrement ar putea fi inaugurată.

Peste şapte milioane de lei, fără TVA, sunt investiţi în proiectul noului ştrand din Hunedoara.

Baza de agrement înfiinţată în imediata vecinătate a Bazinului de înot a căpătat contur. Bazinele sunt acoperite cu faianţă roz, la fel şi gardul care împrejmuieşte ştrandul.

Clădirile vestiarelor sunt şi ele aproape finalizate. În vara acestui an, ştrandul din Hunedoara ar putea fi inaugurat, declarau anul trecut reprezentanţii primăriei.

Proiectul noului ştrand a demarat în urmă cu un an, pe un fost teren viran din incinta Stadionului Michael Klein.

Ştrandul din Hunedoara este construit de Acomin în imediata apropiere a Bazinului de Înot, pe o suprafaţă de aproape 9.000 de metri pătraţi.

image

Va avea o capacitate de circa 450 de persoane, un bazin de peste 2.100 de metri pătraţi şi un bazin pentru copii de download 108 metri pătraţi, la care se adaugă terenuri de agrement. Ştrandul va mai fi dotat cu o instalaţie de produs valuri, a cărei valoare de achiziţie este estimată la 130.000 de euro.

Finanţarea proiectului este suportată de la bugetul municipiului Hunedoara, în urma unui credit bancar accesat de administraţia locală.

image
image

Vă recomandăm şi:

Ce îi aşteaptă pe hunedoreni în 2015. Proiectele care schimbă soarta judeţului

Anul 2015 este termenul limită al proiectelor finanţate de Uniunea Europeană, prin Programul Operaţional Regional 2007 – 2013. Administraţiile locale sunt nevoite să se grăbească în derularea proiectelor pe fonduri de la UE, pentru a mai putea beneficia de finanţare externă. Autorităţile din Deva şi Hunedoara, dar şi Consiliul Judeţean, au planuri mari de investiţii, pentru 2015.

„Bila” ştrandului de două milioane de euro a făcut valuri în Consiliul Local Hunedoara. Investiţia va fi realizată

Consiliul Local Hunedoara a adoptat proiectul care prevede realizarea studiului de fezabilitate pentru o instalaţie de valuri, estimată la 130.000 de euro, pentru noul ştrand din Hunedoara. Investiţia a stârnit reacţii de împotrivire din partea unor consilieri.

FOTO Ştrand nou în Hunedoara până în vara anului viitor. Cum arată şantierul la o lună de la începerea lucrărilor

Aproape două milioane de euro vor fi investiţi în construirea ştrandului din Hunedoara, cea mai mare parte a fondurilor urmând să fie achitată de la bugetul local, dacă în viitorul apropiat administraţia locală nu găseşte alte mijloace de finanţare.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite