Cadavrul unui bărbat dat dispărut de trei luni de familia a fost găsit în râul Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radu Miclea.
Radu Miclea.

Radu Miclea, un localnic din Ilia, a fost dat dispărut de familie din 17 decembrie 2017. Cadavrul său a fost descoperit, în apropiere de locul unde s-a înecat.

Un poliţist aflat în timpul liber a găsit în râul Mureş, cadavrul lui Radu Romulus Miclea (47 de ani), un localnic din Ilia dat dispărut de la domiciliu din 17 decembrie 2017. Trupul fusese prins în vegetaţia de pe malul râului.

„Cu ocazia cercetării a fost stabilită identitatea persoanei în cauză. Acesta este bărbatul aflat în urmărire naţională, după ce a plecat din localitatea Săcămaş spre localitatea Ilia şi nu s-a mai întors acasă. În vederea depistării bărbatului, poliţiştii au desfăşurat ample activităţi de căutare pe ambele maluri ale râului, pe raza localităţilor Ilia, Gurasada şi Dobra, activităţi ce au implicat şi participarea efectivelor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara Hunedoara şi a unor voluntari din partea familiei celui dispărut. De asemenea, poliţiştii au desfăşurat de activităţi de scotocire cu efective mărite şi în pădurea Districtului Ilia”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Radu Miclea ar fi plecat voluntar de la domiciliu, în seara dispariţiei, iar la întoarcere, a traversat un pod vechi peste râul Mureş şi ar fi căzut în apă, crede soţia sa.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Calvarul familiei unui violator în serie, eliberat pentru bună purtare. Şi-a abuzat sexual mama, surorile şi nepoata de 14 ani

Magistraţii au trimis după gratii un recidivist care în ultimii ani şi-a violat surorile, mama şi o nepoată. Ultimele infracţiuni sexuale le-a săvârşit asupra unei surori grav bolnave, la doar câteva luni după ce fusese eliberat condiţionat.

Tragedia femeii ucise în bătaie de nepotul supărat că nu îi poate lua averea. Tânărul a lovit-o zilnic cu pumnii şi cu un cleşte până când trupul i-a cedat

O femeie de 67 de ani, bolnavă, a fost bătută în fiecare zi de propriul nepot, cu pumnii şi cu un cleşte pentru sobă, iar în cele din urmă a decedat. Ancheta care a dus la condamnarea tânărului arată cruzimea la care victima a fost supusă timp de mai multe luni.

Cazul cutremurător al copilei ucise la naştere, de propria mamă, şi aruncată în râu. Ce a ascuns tânăra condamnată definitiv

Magistraţii au condamnat o tânără din Lupeni, acuzată că şi-a ucis copilul nou-născut şi i-a aruncat trupul în apele Râului Jiu. Femeia ascunde o poveste cutremurătoare.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite