VIDEO Poliţiştii gălăţeni au prins un bărbat înarmat cu o baionetă militară  şi mai multe materiale pirotehnice

0
0
Cei trei tineri sunt cercetaţi penal Foto: IPJ Galaţi
Cei trei tineri sunt cercetaţi penal Foto: IPJ Galaţi

În cursul aceleiaşi razii, au mai fost depistaţi doi tineri care aveau asupra lor 114 doze de substanţe cu efect halucinogen. Ei sunt cercetaţi penal pentru trafic de „prafuri”, iar „Rambo” de Galaţi, pentru port ilegal de armă albă şi deţinere de materiale explozive.

Poliţişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase împreună cu colegii lor de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate au organizat o razie  pe raza municipiului Galaţi. Într-unul dintre autoturismele oprite şi controlate, poliţiştii au găsit o baionetă militară, cu lungimea de 37  de centimetri, cinci baterii pirotehnice  şi  60 de pocnitori cu trei focuri.

„Conducătorului auto, în vârstă de 29 de ani,  i  s-a întocmit dosar penal pentru port ilegal de armă albă şi deţinere, fără drept, de materiale explozive”, ne-a declarat  comisar Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al Ispectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi.

În cadrul aceleiaşi acţiuni, poliţiştii au confiscat, de la doi tineri cu vârste de  23 şi respectiv 24 ani, din Galaţi,  114 plicuri cu substanţe cu efect hallucinogen.

„Cei doi sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deţinere, trafic de produse cu efect halucinogen şi  consum de produse cu efect halucinogen”, a mai precizat reprezentantul IPJ.
 

Mai multe - Galaţi

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite