Un hoţ a dat lovitura. A furat 57.000 de lei din torpedoul unei maşini, banii de salarii ai angajaţilor unei firme

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Un tânăr de 23 de ani a fost arestat pentru furt după ce a sustras o sumă substanţială dintr-o maşină. Nu s-a bucurat de libertate şi bani decât o săptămână.

Pe 31  august, în intervalul cuprins între orele 20,00 – 00,00, dintr-un autoturism ce fusese parcat pe strada Nicolae Bălcescu din municipiul Galaţi, o persoană necunoscută, profitând de faptul că portierele erau neasigurate, a pătruns în interior şi a sustras din torpedou suma de 57.000 de lei.

”După constatarea furtului, persoana vătămată, un bărbat în vârstă de 50 ani, s-a deplasat cu autoturismul în cauză pe raza municipiului Bucureşti, iar la revenire, în data de 01.09.2020, în jurul orei 17,00, a sesizat la poliţie acest furt. Bărbatul a precizat că suma mare de bani pe care o lăsase în compartimentul torpedou era destinată plăţii salariilor angajaţilor firmei pe care o administrează”, a declarat agentul şef principal Ciprian Teodor Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale – Compartiment Furturi din Auto au efectuat cercetarea la faţa locului, iar pe 8 septembrie au reuşit identificarea autorului, în persoana unui tânăr în vârstă de 23 ani, din municipiul Galaţi, cunoscut cu antecedente penale.

Acesta nu a fost găsit iniţial la adresa de domiciliu, dar la scurt timp, în cursul nopţii de 8 spre 9 septembrie, poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Galaţi l-au găsit pe suspectul de furt, care a fost preluat pentru cercetări de poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale – Compartiment Furturi din Auto.

Tânărul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore şi încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Galaţi, iar a doua zi, pe 9 septembrie, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru lămurirea tuturor aspectelor şi recuperarea prejudiciului.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite