Un bărbat a bătut un angajat al Primăriei Galaţi care monta „caracatiţe“. A fost prins pe Aeroportul Otopeni şi arestat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Masina politie autospeciala Politia Romana FOTO Shutterstock
Masina politie autospeciala Politia Romana FOTO Shutterstock

Un angajat al Primăriei Galaţi a fost lovit cu pumnii şi picioarele, în timp ce monta dispozitive de blocare a roţilor la autoturismele pentru care nu era achitată taxa de parcare. Agresorul a fost reţinut de poliţişti.

Incidentul a avut loc în parcarea din faţa Sălii Sporturilor din municipiul Galaţi. Potrivit IPJ Galaţi, agresorul ar fi coborât dintr-un autovehicul şi, fără niciun motiv, ar fi lovit cu pumnii şi picioarele un angajat al primăriei, ce monta dispozitive de blocare a roţilor la autoturismele pentru care nu era achitată taxa de parcare.

În 29 octombriei, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Galaţi au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 37 de ani, din municipiul Galaţi, bănuit de comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

„Bărbatul, care se sustrăgea cercetărilor, fusese dat în consemn la frontieră, fiind depistat, în data de 29 octombrie, pe aeroportul Otopeni, în timp ce încerca să părăsească ţara, cu destinaţia Marea Britanie.

După reţinerea bărbatului şi administrarea probatoriului, ţinând cont de calitatea victimei, care se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu, încadrarea juridică a faptei a fost schimbată din lovire sau alte violenţe, în ultraj”, a anunţat IPJ Galaţi.

Agresorul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, cu propunere de arestare preventivă, iar instanţa a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Vă recomandăm şi:

 

Cum a fost încătuşat şi imobilizat un bărbat, în plină stradă, după ce a făcut scandal într-un restaurant VIDEO

 

Primul incident la noul aquaparc de pe malul Dunării. Doi bărbaţi, aflaţi pe tobogan, au ajuns la spital

 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite