Traficant de droguri arestat la Galaţi. Avea pregătite de vânzare canabis şi etnobotanice

0
0
Drogurile găsite la locuinţa bărbatului FOTO DIICOT Galaţi
Drogurile găsite la locuinţa bărbatului FOTO DIICOT Galaţi

Un bărbat din Galaţi suspectat de trafic de droguri a fost arestat pentru 30 de zile. La domiciliul acestuia şi în alte locaţii au fost descoperite diferite cantităţi de canabis, substanţe etnobotanice şi bani.

Procurorii DIICOT Galaţi au reţinut un bărbat pentru 24 de ore sub acuzaţia de trafic de droguri de risc în formă continuată şi efectuare, fără drept, de operaţiuni cu substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive, în formă continuată.

”În perioada mai – noiembrie 2021, inculpatul împreună cu alte persoane, au procurat, transportat şi comercializat, pe raza judeţului Galaţi, aproximativ 1,5 kilograme de substanţe etnobotanice (metafedronă) şi peste 2 kilograme de cannabis”, au stabilit anchetatorii.

Pe 7 decembrie, procurorii DIICOT Galaţi şi ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul BCCO Galaţi au efectuat 3 percheziţii domiciliare, în urma cărora au fost descoperite şi ridicate 2 kilograme de cannabis, 100 de grame de substanţe etnobotanice, un pistol cu aer comprimat şi suma de 4.000 de lei.

În cursul zilei de marţi, 7 decembrie, Tribunalul Galaţi a dispus arestarea preventivă a suspectului de trafic de droguri pentru 30 de zile.

cannabis 1

FOTO DIICOT Galaţi

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Doi clienţi au mers să cumpere droguri de la un traficant în timp ce procurorii îi percheziţionau casa. Unul venea direct de la DIICOT | FOTO

Traficanţi de droguri, reţinuţi de poliţişti. Timp de aproape un an au vândut droguri şi substanţe psihoactive

Mai multe - Galaţi

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite