Încăierare între fete, în plină stradă. S-au luat de la o ceartă pe rețeaua de socializare

0
Publicat:

A fost scandal între un grup de fete, pe o stradă din Galați. Două fete au fost agresate de mai multe adolescente, în urma unui discuții în contradictorii pe o rețea online de socializare. Ele au fost păruite, scuipate și lovite cu pumnii și picioarele.

Un bărbat a anunțat incidentul la 112 FOTO: Arhivă, Adevărul
Un bărbat a anunțat incidentul la 112 FOTO: Arhivă, Adevărul

Potrivit Poliției Galați, incidentul a avut loc pe data de 31 martie 2024, la ora 18.23, pe o stradă din Galați. Polițiștii au fost sesizați prin apel telefonic la 112, de un bărbat, în vârstă de 47 de ani, cu privire la faptul că fiica sa și o prietenă a acesteia, ambele cu vârsta de 13 ani, au fost agresate fizic.

Agresiunea a avut loc în zona unor garaje auto situate pe strada Barboși, din municipiul Galați. Cele două fete sunt au fost păruite, scuipate și lovite cu pumnii și picioarele.  

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au identificat apelantul, precum și pe cele două minore.

„Din verificările preliminare s-a stabilit că, pe fondul unui conflict iscat de la unele discuții în contradictoriu pe o rețea online de socializare, acestea ar fi fost agresate fizic de mai multe adolescente, cu vârstele cuprinse între 13 și 16 ani”, a  transmis IPJ Galați.

Inițial, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de lovirea sau alte violențe. Ulterior, după vizionarea imaginilor video apărute în spațiul public, a fost extinsă urmărirea și pentru „infracțiunea de tulburarea ordinii și liniștii publice”.

Cele două fete agresate au urme de violență pe față și pe corp. Cele mai multe dintre agresoare au 13 și 14 ani și, potrivit legii, nu răspund penal pentru faptele lor.

Cercetările sunt continuate de polițiști, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, pentru identificării tuturor persoanelor care au participat la această agresiune, stabilirii gradului de implicare al fiecăreia și pentru luarea măsurilor legale care se impun. 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite