Elev atacat cu un briceag de un necunoscut, lângă gardul liceului. Agresorul erau băut și vorbea incoerent

0
Publicat:

Caz șocant la Galați. Un elev de 18 ani a fost atacat, chiar lângă gardul liceului, de un bărbat băut și drogat. Din fericire, briceagul a înțepat breteaua rucsacului, iar băiatul a suferit răni ușoare. Agresorul a fost imobilizat de polițiști și internat în Spitalul de Psihiatrie.

Elev amenințat cu briceag FOTO: Arhivă, Adevărul
Elev amenințat cu briceag FOTO: Arhivă, Adevărul

Incidentul a avut loc pe 2 aprilie 2024, lângă o unitate de învățământ din Galați. Un elev de 18 ani a sunat la 112 pentru a reclama faptul că un bărbat l-a amenințat cu o armă albă, în zona liceului unde este elev.

La fața locului au fost direcționate de urgență două echipaje, unul de poliție din cadrul secției de poliție și unul de jandarmi din cadrul Inspectoratul de Jandarmi Județean Galați, constatându-se că cele sesizate de ele se confirmă.

„A fost depistată și identificată persoana care s-ar fi manifestat agresiv față de tânăr, fiind vorba despre un bărbat, cu vârsta de 31 de ani, care se afla sub influența băuturilor alcoolice și care era agitat în gesturi și incoerent în limbaj. S-a procedat la imobilizarea și conducerea la sediul unității de poliție a acestui bărbat”, a transmis Poliția Galați.

Din verificările polițiștiilor, s-a stabilit că bărbatul, de 31 de ani, având asupra sa un briceag l-ar amenințat pe tânăr cu acte de violență, motivând că acesta din urmă s-a uitat urât spre el.

„Totodată, ar fi încercat să-l lovească cu arma albă, iar când tânărul s-ar fi ferit pentru a nu fi rănit, i-ar fi fost înțepat ghiozdanul pe care îl avea  asupra sa”, a precizat IPJ Galați.

Briceagul care a fost folosit de agresor a fost găsit pe jos în zona respectivă și a fost ridicat de polițiști pentru continuarea cercetărilor.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru „infracțiunile de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere”.

Agresorul a fost condus la Spitalul de Psihiatrie Elisabeta Doamna Galați unde a rămas internat, deoarece se manifesta în continuare agitat.

Din rezultatul analizelor, barbatul consumase alcool si se afla si sub influenta substantelor psihoactive, urmand sa se identifice toate substantele ingerate. 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite