Ameninţări cu pistolul la mall-ul din Galaţi. Scandalul a pornit din cauza unui loc de parcare pentru persoanele cu handicap VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 53 de ani l-a agresat fizic pe agentul de pază al mall-ului din Galați și l-a amenințat cu un pistol. Totul a pornit de la un loc de parcare destinat persoanelor cu dizabilități.

Loc de parcare pentru persoane cu handicap FOTO: Arhivă, Adevărul
Loc de parcare pentru persoane cu handicap FOTO: Arhivă, Adevărul

Potrivit Poliției Galați, un bărbat de 53 de ani a reclamat la 112, cu privire la faptul că are un conflict cu agenții de pază de la mall-ul situat pe bulevardul George Coșbuc, din municipiul Galați.

Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, soția apelantului, o femeie de 39 de ani, s-a deplasat la centrul comercial respectiv și a parcat autoturismul pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități.

„Întrucât conducătoarea auto nu face parte din categoria persoanelor cu nevoi speciale, agenții de pază i-ar fi solicitat acesteia să elibereze locul respectiv”, a transmis Poliția Galați.

În discuție a intervenit și bărbatul, de 53 de ani, iar, la scurt timp, l-ar fi agresat fizic pe unul dintre agenții de pază, un bărbat, de 24 de ani, și apoi l-ar fi amenințat cu un pistol pe care l-ar fi avut asupra sa.

„Pistolul a fost descoperit asupra apelantului și a fost ridicat de către polițiști, iar toate persoanele implicate în acest incident au fost conduse la sediul secției de poliție în vederea continuării cercetărilor, fiind anunțați și polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Galați”, a precizat Poliția Galați.

S-a stabilit că pistolul face parte din categoria armelor neletale cu proiectil de cauciuc, are calibrul 45 și este deținut legal cu permis de armă tip B.

„După audieri și administrarea probatoriului în cauza penală în care au fost efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovirea sau alte violențe, amenințare și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului, de 53 de ani, pentru 24 de ore”, a mai transmis Poliția Galați.

În cursul aceleiași zile, după prezentarea persoanei la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați a fost admisă de către procurori propunerea de arestare preventivă, însă, ulterior judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Galați a dispus măsura arestului la domiciliu, pentru 30 de zile.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite