Bătrân tâlhărit şi altul ucis în bătaie. Autorul este un recidivist abia eliberat din închisoare

0
0

Un bărbat de 30 de ani a fost arestat preventiv pentru tâlhărie calificată şi tâlhărie urmată de moartea victimei după ce anchetatorii au stabilit că, abia ieşit din penitenciar, a intrat peste doi bătrâni în casă şi i-a lovit în neştire ca să afle unde ţin banii.

Două tâlhării de o violenţă ieşită din comun au fost comise zilele trecute în localitatea gălăţeană Bălăşeşti de către un bărbat de 30 de ani, recidivist şi proaspăt eliberat din penitenciar.

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, individul a dat buzna în toiul nopţii mai întâi peste un bătrân de 84 de ani, pe care l-a bătut cu bestialitate ca să afle unde ţine banii şi bunurile de valoare. Fapta a avut loc pe 17 ianuarie, iar victima a scăpat cu viaţă, dar a fost internată în stare gravă la un spital din Bucureşti pentru îngrijiri medicale.

Agresorul a folosit aceeaşi tactică şi în următoarea noapte, când a intrat în casă peste un bătrân de 77 de ani, pe care l-a lovit până când acesta nu a mai dat semne de viaţă. 

Anchetatorii l-au prins la scurt timp pe ucigaş, iar Tribunalul Galaţi a emis miercuri, 20 ianuarie, un mandat de arestare pe numele său pentru tâlhărie calificată şi tâlhărie urmată de moartea victimei.

Recidivistul a fost eliberat din închisoare în septembrie 2020, fiind condamnat anterior tot pentru comiterea unor fapte cu violenţă.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Crimă sadică săvârşită de o femeie. Cum a fost ucis un bătrân pentru o bucată de slănină şi o curea

Caz înfiorător în Hunedoara: adolescent răpit de pe stradă şi tâlhărit, după ce ar fi furat dintr-o locuinţă

Mai multe - Galaţi

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite