33 de vârstnici internaţi la două cămine de bătrâni din Galaţi au murit după diagnosticarea cu COVID-19

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Există şi veşti bune. 7 vârstnici infectaţi cu noul coronavirus s-au vindecat şi s-au întors în centrele de îngrijire unde beneficiază de asistenţă socială şi medicală.

Alţi doi bătrâni internaţi la căminul de îngrijire a vârstnicilor ”Sf.Ilie” din Galaţi au decedat weekend-ul trecut după ce au fost confirmaţi cu COVID-19. Numărul beneficiarilor de asistenţă socială şi medicală din azilul privat care au murit de la izbucnirea pandemiei de coronavirus a ajuns la 29.

”Au fost patru decese în weekend: o femeie de 81 de ani şi una de 85 de ani, un bărbat de 87 de ani şi un bărbat de 91 de ani. Astăzi au mai decedat doi beneciari. Este vorba de un bărbat de 61 de ani şi o femeie de 86 de ani. Şapte beneficiari s-au vindecat şi au fost externaţi”, ne-a declarat dr.Liliana Iordăchescu, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi.

La căminul de îngrijire a bătrânilor ”Sf.Spiridon” au fost confirmaţi 33 de vârstnici cu COVID-19, ultimii cinci în weekend-ul care a trecut. Patru bătrâni au decedat după infectarea cu noul coronavirus.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite