Trei elevi de la un liceu din Adjud s-au bătut în pauza dintre ore. Poliția anchetează evenimentul

0
Publicat:

Poliţiştii vrânceni fac cercetări la un liceu din municipiul Adjud după ce trei elevi au fost implicaţi într-o altercaţie, în incinta unităţii de învăţâmânt, într-o pauză, a informat, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

Colegiul Emil Botta din Adjud
Colegiul Emil Botta din Adjud

"Astăzi, 20 aprilie 2023, poliţiştii din cadrul IPJ Vrancea s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe într-o unitate de învăţâmânt de pe raza municipiului Adjud. În fapt, la data de 19 aprilie 2023, la un liceu din municipiul Adjud, în timpul unei pauze, a avut loc o altercaţie între trei elevi cu vârste cuprinse între 14 şi 16 ani", au precizat reprezentanţii IPJ Vrancea, potrivit Agerpres.

Potrivit directorului unităţii de învăţâmânt (Colegiul Emil Botta din Adjud), elevii nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

În prezent, poliţiştii desfăşoară cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul şi luarea măsurilor legale ce se impun.

De asemenea, în cauză a fost sesizată şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vrancea, care a trimis echipe în teren pentru a analiza situaţia.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite