Copilă de 13 ani, abuzată sexual în mod repetat. Comunitatea, de partea agresorului

0
Publicat:

O copilă de 13 ani din comuna vrânceană Ruginești a povestit cum un bărbat de 31 de ani din localitate o abuzează sexual de mai mult timp. Bărbatul este cercetat în libertate, iar comunitatea, culmea, ține partea, potrivit PressHub.

Copilele sunt o pradă ușoară pentru abuzatori. FOTO Shutterstock
Copilele sunt o pradă ușoară pentru abuzatori. FOTO Shutterstock

Faptele au ieșit la iveală după ce directoarea școlii a organizat câteva cursuri de dezvoltare personală, în cadrul cărora le-a vorbit elevilor despre abuzuri și despre cum aceștia să ceară ajutor. Așa a ajuns fetița să spună familiei și dascălilor că un bărbat de 31 de ani din comună o abuzează sexual la stâna la care lucrează.

Individul, lăsat lângă victimă

Tatăl fetei a cerut ajutorul Poliției. Copila a fost dusă la Serviciul de Medicină Legală, unde s-a stabilit că a avut raporturi sexuale.

Bărbatului i s-a întocmit dosar penal pentru act sexual cu un minor, dar este cercetat în libertate.

A fost sesizată D.G.A.S.P.C. Vrancea pentru luarea măsurilor din competență. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor”, transmite Inspectoratul Județean de Poliție Vrancea, la solicitarea PressHub.

Unii localnicii țin partea abuzatorului

Există și localnici care sunt de partea individului.

„Fata are o relație, nu e abuzată, se duce de bunăvoie”, ne-au relatat unii membri ai comunității.

Conducerea Școlii Ruginești a declarat pentru sursa citată că, încă de anul trecut a făcut demersuri către Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Vrancea (CJRAE) Vrancea, pentru a solicita sprijin din partea unui psiholog, dar în zadar.

Amintim că, a nul trecut, un profesor din Olt reclamat de părinții unei eleve în vârstă de 15 ani că are o relație cu fiica lor a fost arestat.

La începutul acestui an, polițiștii brașoveni au efectuat 12 percheziții, în urma cărora au reținut mai multe persoane pentru trafic de minori.   

FocşaniPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite