Component al Orchestrei de Cameră "Unirea", pus să-şi cumpere bilet la Concertul de Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Concertul de Crăciun al Orchestrei de Cameră "Unirea" va avea loc în data de 15 decembrie, ora 19.00, la Ateneul Popular.

Liviu Topală a fost până de curând unul dintre componenţii de bază ai Orchestrei de Cameră Unirea Focşani, instrumentul care l-a consacrat fiind flautul. Totodată, Liviu Topală a fost şi angajat al Ateneului Popular, până când s-a pensionat pe motive medicale.

Deşi nu mai locuieşte în Focşani de ceva timp, ci în judeţul Buzău, în urmă cu două săptămâni Liviu Topală a făcut o solicitare către conducerea Ateneului Popular  Focşani, prin care şi-a exprimat dorinţa de a fi onorat cu o invitaţie la tradiţionalul Concert de Crăciun de duminică seara, cerere pe care o consideră îndreptăţită având în vedere aportul său în cei zece ani de existenţă ai orchestrei.

Încă de atunci, conducerea Ateneului a şovăit în a-i da un răspuns, solicitându-i să facă o adresă scrisă, pentru care a primit şi număr de înregistrare. Vinerea aceasta însă, aflat cu treabă în oraş, a mers la Ateneul Popular cu credinţa că cererea sa a fost analizată pozitiv

A avut însă neplăcuta surpriză să fie trimis de conducere la casa de bilete, să scoată bani din buzunar dacă vrea să vadă spectacolul. Nemulţumit de modul cum a fost tratat, a ţinut să ne împărtăşească şi nouă acest aspect care nu face delco cinste noii conduceri a Ateneului Popular.

De altfel, de acelaşi tratament are parte şi dirijorul Vincent Gruger, care a fost înlocuit fără să i se spună de la pupitrul orchestrei.

FocşaniPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite