Aeroportul din Craiova se închide pentru zece zile. Unde vor fi mutate zborurile

0
Publicat:

Directorul aeroportului din Craiova a anunțat oficial că zborurile spre și dinspre Craiova programate pentru perioada 16-25 octombrie 2023 vor fi operate spre și dinspre București.

aeroport craiova

Mutarea temporară a zborurilor de la Craiova la aeroportul „Henri Coandă” din București este cauzată de viitoare lucrări de construcție și modernizare care vor fi efectuate la pista aeroportului din Craiova, notează bordingpass.ro. 

„În perioada 16-25 octombrie vor avea loc o serie de lucrări în cadrul proiectului de extindere și modernizare, care constau în amenajarea suprafeței nivelate a benzii pistei și amenajarea ariei de siguranță, iar toate cursele se vor muta, în această perioadă, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă”, a declarat directorul aeroportului din Craiova pentru Oltenia Live.

Oficialul aeroportului nu a oferit date despre numărul total de zboruri afectate, însă, potrivit verificărilor făcute de sursa citată, este vorba de peste 60 de zboruri dus-întors.

Mutarea temporară a zborurilor de la Craiova la aeroportul „Henri Coandă” din București este cauzată de viitoare lucrări de construcție și modernizare care vor fi efectuate la pista aeroportului din Craiova.

„În perioada 16-25 octombrie vor avea loc o serie de lucrări în cadrul proiectului de extindere și modernizare, care constau în amenajarea suprafeței nivelate a benzii pistei și amenajarea ariei de siguranță, iar toate cursele se vor muta, în această perioadă, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă”, a declarat directorul aeroportului din Craiova pentru Oltenia Live.

Oficialul aeroportului nu a oferit date despre numărul total de zboruri afectate, însă, potrivit verificărilor făcute de BoardingPass, este vorba de peste 60 de zboruri dus-întors. 

Mutarea temporară a zborurilor de la Craiova la aeroportul „Henri Coandă” din București este cauzată de viitoare lucrări de construcție și modernizare care vor fi efectuate la pista aeroportului din Craiova.

„În perioada 16-25 octombrie vor avea loc o serie de lucrări în cadrul proiectului de extindere și modernizare, care constau în amenajarea suprafeței nivelate a benzii pistei și amenajarea ariei de siguranță, iar toate cursele se vor muta, în această perioadă, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă”, a declarat directorul aeroportului din Craiova pentru sursa citată. 

Oficialul aeroportului nu a oferit date despre numărul total de zboruri afectate, însă, potrivit verificărilor făcute de BoardingPass, este vorba de peste 60 de zboruri dus-întors. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite