Zona de acces spre plaja Modern din Constanţa este reabilitată. „A fost un proiect faraonic al PSD“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Plaja Modern FOTO Primăria Constanţa
Plaja Modern FOTO Primăria Constanţa

În aceste zile, se modernizează căile de acces spre plaja Modern. Zona a devenit în ultimii ani un pericol pentru constănţeni şi turişti.

Echipele administratorului drumului public intervin în aceste zile asupra scărilor din zona de esplanadă de pe strada Mircea cel Bătrân, după ce în cursul săptămânii trecute s-a acţionat în zona de acces către plaja Modern, dinspre strada Ştefan cel Mare.

Se decolmatează şanturile pentru a pregăti terenul pentru amplasarea rigolelor din beton. De asemenea, se înlătură bordurile de beton de pe partea laterală a scărilor. Treptele urmează să fie stabilizate prin montarea de cofraje din metal. Se vor placa cu oţel contratreptele şi pereţii laterali ai scărilor.

Scările vor fi recondiţionate prin turnarea unui nou strat de beton, iar pentru separarea fluxurilor de trecători va fi amenajată un suport de sprijin.

Felicia Ovanesian, city managerul oraşului, anunţă proiectul pe pagina de Facebook atacând vechea guvernare PSD, pe care o acuză că nu a reuşit să reabiliteze zona: „Ce or fi crezut administratiile anterioare?!

Ca e nevoie de matematici aplicate, fizica cuantica, chimie organica si o operatie pe creier.....

Sapaliga, tarnacopul, ceva maturi si muncitori necalificati au fost de ajuns!

A, bine.... si ceva respect fata de cetatean si urbe!

In concluzie, cu toata dragostea, multa nesimtire a zacut in PSD!

Distractivi sunt fanii Psd! Cica era proiectul lui Fagadau si l am furat! Inclin sa le dau dreptate, pentru PSD refacerea unor scari era "proiect"! Chiar unul faraonic!“

Plaja Modern FOTO Primăria Constanţa

Plaja Modern se numea initial „Muncitorul“. O perioadă, trebuia să plăteşti ca să intri pe plajă. Însă întotdeauna se găsea o intrare secretă pe la Vila Şuţu. Nu existau şezlonguri şi fiecare îşi aducea de acasă patru beţe şi un cearşaf şi se acoperea de soarele dogoritor.

Vă mai recomandăm:

FOTO VIDEO Turistă suedeză în anii '80: „Plaja din Mamaia e cea mai bună din Europa“. De ce nu mai avem turiştii străini de altădată pe litoralul românesc

EXCLUSIV Securitatea şi Dosarul „Litoral '77“. Cum au fost spionaţi toţi turiştii români şi străini

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite