Vlogger japonez, turist prin Polonia, vorbind româneşte: „Mi-ar plăcea să fac asta“ VIDEO

0
0
KeiKeiKei vlogger japonez care vorbeşte româna prin Polonia Sursa Youtube KeiKeiKei

Un vlogger japonez călătoreşte prin lume, împletind hobby-urile sale de a cunoaşte cât mai multe ţări şi de a învăţa cât mai multe limbi străine. Printre altele, şi limba română.

KeiKeiKei este un „copil al Japoniei“ căruia îi place să se plimbe prin lume, să descopere culturi străine şi să înveţe limbile ţărilor pe care le vizitează. 

Din peregrinările sale, KeiKeiKei a deprins şi româna. Mai mult decât atât, a învăţat reguli gramaticale pe care românii nu le respectă, din pură ignoranţă sau din comoditate. 

Japonezul însă nu-şi permite asta. El şi-a trasat ca sarcină să nu călătorească decât în ţări a căror limbă oficială o stăpâneşte sau o învaţă. În „meniul“ său figurează: japoneza nativă, engleza, româna, italiana, franceza, poloneza. 

În ziua de 26 iunie 2021, KeiKeiKei a postat ultimul său vlog - la pimbare prin Poznan, un oraş din Polonia pe care îl prezintă următorilor săi de pe Youtube în toate limbile pe care le cunoaşte. 

Un japonez vorbind româneşte prin Polonia - e realmente o raritate şi o curiozitate demnă de vizionat. 

Pe aceeaşi temă: 

Ce ştiu americanii despre România. Răspunsurile i-au uimit pe vloggeri VIDEO

VIDEO Jamaicanul care a demitizat cele mai mari 10 minciuni despre România: „Ascultaţi-l pe David Cameron, care-i lăuda pe români că sunt muncitori“ 

VIDEO Alte 10 minciuni despre România, demontate de un canal educaţional străin 

Constanţa


Ultimele știri
Cele mai citite