VIDEO Alte 10 minciuni despre România, demontate de un canal educaţional străin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alte 10 minciuni despre România au fost demontate de un canal educaţional străin care făcuse deja un prim episod pe această temă. În urma reacţiilor, vloggerii au revenit cu o continuare.

Jamaicanul Leroy Kenton, prezentatorul canalului educaţional topul celor mai mari 10 minciuni despre România a făcut o continuare pe această temă, pe Youtube.

Iată alte 10 minciuni demontate de vlogger:

„10. Românii nu sunt religioşi. Greşit! Cu o populaţie majoritar ortodoxă, chiar dacă nu toţi locuitorii sunt credincioşi practicanţi, Biserica încă rămâne puternică în România. 

9. Românii atârnă usturoi în case – ca să se ferească de vampiri. Nu e cazul! Ei folosesc mult usturoi în mâncare şi îl păstrează agăţat.

8. România îşi tratează rău copiii. Această idee este plecată din trecut şi se referă la orfelinatele în care copiii trăiau în condiţii grele şi de unde au fost adoptaţi internaţional. Acum, România are grijă de copii cât poate de bine. 

7. Românii sunt ţigani. Fals! Ţiganii provin din India şi sunt peste tot în lume. Numele poporului <romani> este diferit de <români>, este doar o confuzie. 

6. Românii nu vorbesc engleză. Nu doar că o vorbesc, dar o vorbesc foarte bine, mai ales cei sub 40 ani. Oricine pe stradă îţi va răspunde fluent în engleză, dar şi în franceză, italiană, spaniolă. 

5. România e o ţară rurală. De fapt, are multe oraşe aglomerate şi are multe locuri care te vor ţine treaz. 

4. Urşii sunt uşor de văzut. Nu, nu umblă chiar pe mijlocul străzii. 

3. Românii servesc murături la orice. Este adevărat că sunt garnitura de iarnă, dar salata verde este frecventă, chiar şi în restaurantele tradiţionale.

2. Drumuri groaznice. Ei bine, aceasta nu e neapărat o prejudecată, până şi românii îţi vor spune cât de nemulţumiţi sunt, mai ales în capitala Bucureşti. Totuşi are şi drumuri destul de bine, chiar dacă sunt mai lente.

1. România este o ţară gri şi mizerabilă. Bucureştiul e Micul Paris. Vizitaţi ţara şi vă veţi convine de contrariul!“

Comentariile sunt numeroase la acest videoclip, cu păreri pro şi contra. Printre atâţia, un internaut român îşi declară iubirea pentru ţară. „Mulţumesc pentru dreptatea pe care ai făcut-o şi pentru minciunile pe care le-ai distrus“, îi spune Tudor lui Leroy Kenton, vloggerul FTD Facts

Pe aceeaşi temă: 

VIDEO Jamaicanul care a demitizat cele mai mari 10 minciuni despre România: „Ascultaţi-l pe David Cameron, care-i lăuda pe români că sunt muncitori“

VIDEO Campionii mondiali la sporturi extreme impresionaţi de România: „Locul este incredibil, sălbatic şi secret“

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite