Un muncitor din Portul Constanţa a murit strivit de un palet de lemne

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Portul Constanţa FOTO ConstanţaPort
Portul Constanţa FOTO ConstanţaPort

Un muncitor de la SOCEP a fost prins joi dimineaţa sub un palet de lemn. Din nefericire, bărbatul, în vârstă de 63 de ani, a fost declarat decedat.

Potrivit ISU Constanţa, muncitorul a intrat în stop respirator şi, deşi a fost scos de sub lemne până să ajungă echipajele de intervenţie, a murit.

La locul intervenţiei au fost alocate un echipaj ASAS, un echipaj SMURD B, un echipaj de  descarcerare şi un echipaj SAJ C.

Conform IPJ, astăzi, în jurul orei 10.45, poliţişti din cadrul Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, în dana 18, din portul Constanţa s-ar fi produs un accident de muncă. 

Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat, de 63 de ani, din municipiul Constanţa, aflat în timpul serviciului, în funcţia de conducător auto al unei societăţi comerciale din portul Constanţa.

Din primele informaţii, se pare că acesta ar fi coordonat de la sol procesul de încărcare al unui camion, cu paleţi din lemn, iar, la un moment dat, un palet ar fi alunecat şi căzut din bena camionului, bărbatul fiind lovit în zona capului.

La faţa locului a sosit un echipaj SMURD, însă, din nefericire, bărbatul a decedat.

A fost întocmit un dosar penal, cercetările fiind continuate de către poliţişti şi reprezentanţi ai I.T.M. Constanţa, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs accidentul de muncă.

Vă mai recomandăm:

Revolta oamenilor din zona istorică a Constanţei: „Zona e moartă. O să ne vindem casele“

Revolta agenţilor economici din zona peninsulară a Constanţei: „S-a pustiit oraşul“. Reacţia primarului

Constanţa


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri