Spectacol auditiv şi de lumini la Cazinou: povestea neştiută a clădirii-monument

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La 6 noiembrie, la Constanţa, Asociaţia Culturală pentru Educaţia prin Artă va realiza un spectacol auditiv şi de lumini la Cazinou. Astfel, frumoasa clădire va fi repusă în lumină în cadrul proiectului „Mă vezi? 1918“.

Proiectul a demarat în Bucureşti pe 29 octombrie şi s-a desfăşurat în mai multe spaţii cu o adevărată importanţă istorică în ultimii ani, precum Ateneul Român, Muzeul George Enescu, Palatul Regal, iar după Constanţa urmează Iaşi, Sighet, Arad şi Alba Iulia.

Scopul acestui proiect este de a atrage atenţia asupra unor monumente arhitecturale care au fost abandonate sau uitate, dar şi pentru a le repune în atenţia locuitorilor pe cele care încă sunt active. 

Show-ul de lumini special conceput pentru fiecare clădire în parte este însoţit de un spectacol auditiv care relatează poveştile neştiute ale spaţiilor pe care le iluminăm prin intermediul vocii actorului Şerban Pavlu. 

Show-ul durează 15 minute şi se va repetă de cinci ori în seară respectivă, spune Anca Ioana Ghiorghiu, PR-ul evenimentului.

Vă mai recomandăm

Fascinanta poveste a Cazinoului din Constanţa, clădirea cu trei fundaţii, unde se destrămau vieţi într-o clipită. De ce se zice că simbolul oraşului este bântuit

De ce suferă Cazinoul? Simbolul oraşului intră în reparaţii capitale GALERIE FOTO

FOTO VIDEO Cazinoul din Constanţa - ruinele care dau bine în videoclipuri

Marea Neagră este furioasă: Are valuri înalte cât Cazinoul! Imaginile unui spectacol rarisim GALERIE FOTO

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite