Video Scandal în trafic. Un șofer deosebit de agresiv lovește cu pumnii un autoturism în care se aflau copii. A fost identificat VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un uriaș scandal a izbucnit duminică după orele prânzului, 23 iunie, în dreptul localității constănțene Lazu, unde un bărbat a încercat să scoată din vehicul un alt participant la trafic.

Individul a lovit autoturismul în care se aflau copii. Foto Captură video Facebook/Corina Cercel
Individul a lovit autoturismul în care se aflau copii. Foto Captură video Facebook/Corina Cercel

Conflictul a pornit de la o șicană în trafic. Într-un videoclip publicat pe Facebook se vede cum un bărbat se îndreaptă spre autoturismul condus de un alt șofer. În cel din urmă vehicul se aflau inclusiv copii, care au izbucnit în plâns de teamă, după ce individul a început să lovească autoturismul. 

În urma cercetărilor efectuate, a fost identificat autoturismul condus de bărbatul bănuit de săvârșirea faptelor, acesta aparținând unei societăți comerciale din orașul Ploiești, județul Prahova. 

Cercetările continuă pentru identificarea șoferului. 

Până în momentul de față, persoana vătămată nu a depus plângere. 

La data de 24 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Postul de Poliție Agigea s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de amenințare, lovire sau alte violențe și tulburarea odinii și liniștii publice”, a transmis IPJ Constanța, conform CT News. 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite