Gelozia, motivul pentru care a fost omorât în bătaie un bărbat din Sibiu. Criminalul a fost arestat

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

O descoperire macabră a șocat un oraș din județul Sibiu, un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost găsit fără viață în curtea unei biserici, lângă o bancă. Din primele informații, reiese că acesta a fost omorât în bătaie de un alt individ. Criminalul a fost prins de polițiști.

Bărbat omorât în bătaie, găsit lângă o biserică din județul Sibiu - Foto Arhiva
Bărbat omorât în bătaie, găsit lângă o biserică din județul Sibiu - Foto Arhiva

UPDATE: Polițiștii au reținut un tânăr în vârstă de 28 de ani, suspectat că ar fi comis omorul bărbatului de 40 de ani din Şura Mare, vineri noaptea, conform informațiilor furnizate de IPJ Sibiu.

În urma investigaţiilor efectuate de către poliţişti, sub coordonarea procurorului de caz, a fost identificat şi prins un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din jud. Vâlcea, care locuieşte fără forme legale în municipiul Sibiu, bănuit că ar fi comis fapta pe fondul unui conflict spontan cu victima. Bărbatul este, în prezent, în custodia organelor de cercetare penală, urmând a fi audiat în vederea lămuririi circumstanţelor cot miterii faptei", a informat duminică IPJ Sibiu, conform Agerpres.

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, bărbatul va fi prezentat procurorului criminalist, care va decide asupra măsurilor ce urmează să fie luate în cazul său.

Tânărul l-a omorât în bătaie pe bărbatul de 40 de ani, după ce a făcut remarci nepotrivite iubitei sale. Alți doi bărbați au povestit polițiștilor că au fost loviți de tânăr. Aceștia au reușit să fugă din fața bărbatului gelos. Însă pentru bărbatul de 40 de ani, găsit mort în curtea unei biserici, nu a mai existat cale de scăpare.

Știre inițială:

Autoritățile au fost alertate după ce un trecător a observat trupul neînsuflețit și a sunat imediat la 112. 

Potrivit primelor investigații, bărbatul ar fi fost victima unei agresiuni violente, fiind lovit cu o bâtă în timp ce se afla în compania unor prieteni. Martorii au indicat că agresiunea a fost declanșată de o dispută cu un alt individ, care ar fi reacționat violent după ce victima ar fi interacționat cu partenera sa într-un mod perceput ca inadecvat. Gelozia l-a făcut pe bărbat să ia o bâtă și să-l lovească fără milă pe bărbatul de 40 de ani, potrivit Știrilor ProTv.  

În urma examinării trupului bărbatului s-a conturat suspiciunea rezonabilă că decesul ar fi survenit ca urmare a comiterii unei fapte cu violență”, a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu. 

Investigațiile au fost preluate de procurori, care au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de omor. 

Reamintim că un bărbat,  aflat în jurul vârstei de 40 de ani, a fost descoperit fără viață în apropierea unei biserici din orașul Şura Mare, Sibiu. Un trecător l-a văzut întins lângă o bancă și a alertat imediat poliția, care a trimis echipe de criminalistică pentru a investiga zona.   

La data de 21.06.2024, în jurul orei 23,10, prin apel 112, IPJ Sibiu a fost sesizat cu privire la faptul că o persoană de sex masculin este inconştientă, pe o stradă din municipiul Sibiu. La faţa locului s-au deplasat poliţişti şi echipaje medicale. Persoana în cauză a fost identificată, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 40 de ani, din localitatea Şura Mare. Acestuia i s-au aplicat manevre de resuscitare, însă, din păcate, a decedat. Întrucât, în urma examinării sumare a trupului bărbatului, s-a conturat suspiciunea rezonabilă că decesul ar fi survenit ca urmare a comiterii unei fapte cu violenţă, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor. Victima a fost transportată la Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării autopsiei”, a precizat sâmbătă reprezentanta IPJ Sibiu, Elena Welter, potrivit Agerpres.  

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite