Poliţistă anchetată de colegi deoarece a făcut plajă şi s-a lăudat pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţista este acum cercetată de conducerea IPJ Constanţa prin Biroul Control Intern. Mersul la plajă nu este un motiv întemeiat pentru a părăsi locuinţa, conform ordonanţelor militare.

Poliţista este angajată a IPJ Constanţa şi îşi desfăşoară activitatea în cadrul Secţiei 1.

Tânăra a postat pozele cu ea şi o prietenă pe o plajă din staţiunea Mamaia, în timp ce se relaxau la soare. Fotografiile au ajuns la şefii poliţistei, fiind trimise de un cetăţean.

Ordonanţele militare nu prevăd la motive temeinice pentru părăsirea locuinţei, în timpul stării de urgenţă, mersul pe plajă. De aceea, conducerea IPJ a demarat o anchetă internă.

„Urmare a sesizării făcute de un cetăţean referitoare la apariţia în spaţiul public a unor imagini în care apare o agentă de poliţie din cadrul Secţiei 1 Poliţie Constanţa, vă comunicăm faptul că au fost dispuse verificări de către conducerea I.P.J. Constanţa prin Biroul Control Intern, pentru a se stabili dacă a fost încălcată legislaţia în vigoare şi luarea măsurilor care se impun”, au transmis reprezentanţii IPJ Constanţa.

Pe aceeaşi temă:

Cum va arăta litoralul românesc când vor putea ajunge primii turişti. „O să ţipi la vecinul de şezlong ca să te audă“ FOTO

Mohammad Murad, ultimatum pentru Guvernul Orban: „Să se deplaseze imediat pe litoral, până sâmbătă, 16 mai!“

Terase construite ilegal pe plajă. „Au termen 72 de ore să dezafecteze zona”

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite