Piromană reținută de polițiștii din Constanța. A provocat două incendii într-o lună, din plăcere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără de 27 de ani din Constanța a fost reținută de polițiști Secției 3 pentru două infracțiuni de distrugere. Ea a provocat incendiile la întâmplare, fără nicun motiv concret. 

Piromana reținută de polițiști SURSA Amator
Piromana reținută de polițiști SURSA Amator

Primul incendiu l-a provocat în data de 16 octombrie 2023 pe plaja Modern din Constanța. Ea a îmbibat o cârpă într-o substanță inflamabilă, i-a dat foc și a aruncat-o inr-o construcție de pe plajă.

Baraca, în care erau depozitate diverse bunuri, lăsate acolo până începe un nou sezon estival, a ars în totalitate pe o suprafață de 30 de metri.

În data de 10 decembrie 2023, tânara de 27 de ani a recidivat. A văzut o mașină parcată în apropiere de un hipermarket, a incendiat-o, tot cu lichid inflamabil, apoi a așteptat să vadă ce se întâmplă.

VIDEO Mașina incendiată SURSA amator

Mașina a ars ca o torță, spre disperarea proprietarului care nu a bănuit ce s-a întâmplat, până când pompierii au descoperit că incediul a fost, de fapt, provocat de o mână criminală.

Cum tânăra fusese văzută la fiecare incendiu, legătura a fost ușor de făcut.

„Femeia a fost reținută, pentru 24 de ore, condusă și încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. Ea va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală", se arată într-un comunicat al IPJ Constanța.

În timpul cercetărilor nu a reieșit ce motiv a avut femeia să incendieze magazia de pe plajă și mașina. Nu îi cunoștea pe proprietari, nu era vorba de răzbunare, pur și simplu îi plăcea să vadă lucruri arzând, spun oamenii legii.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite