Paginile de socializare ale Arhiepiscopiei Tomisului au fost atacate de un cont din Vietnam: toți administratorii au fost eliminați

0
Publicat:

Reprezentanții Arhiepiscopiei Tomisului au anunțat că paginile de socializare „Arhiepiscopia Tomisului“ și „Radio Dobrogea“ au fost atacare de pirați ai internetului.

Catedrala ortodoxă din Constanța
Catedrala ortodoxă din Constanța

„Pentru că ieri paginile de Facebook “Arhiepiscopia Tomisului” și “Radio Dobrogea” au fost supuse unui atac din partea unui cont “de afacere” intitulat “US Media”, cu locația aparentă în Vietnam, care a preluat în mod fraudulos anumite atribuții de administrare ale paginilor sus-amintite, Arhiepiscopia Tomisului a sesizat Facebook și va formula în cel mai scurt timp o plângere și poliției cu privire la această situație“, anunță Arhiepiscopia Tomisului.

„Toți administratorii noștri de pe pagina de Facebook a Arhiepiscopiei Tomisului au fost eliminați din sistemul paginii de către falsul admin “US Media”, ca urmare a avertismentului difuzat acum o oră. Pagina nu mai este administrată de Arhiepiscopia Tomisului la momentul actual“, conform ultimelor informații.

Credincioșii sunt îndemnați „să fie precauți în legătură cu orice apel, mesaj, solicitare, abordare făcută în numele instituției noastre care ar putea să îi prejudicieze în vreun fel. Respingem și vom reclama autorităților orice material care ar putea conține elemente neconforme cu specificul exclusiv religios și gratuit al paginilor noastre“, este mesajul Arhiepiscopiei Tomisului.

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite