Ioan Becali află pe 22 ianuarie dacă va ieşi din închisoare. Fostul impresar a fost condamnat în Dosarul Transferurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Impresarul Ioan Becali, condamnat în Dosarul Transferurilor, a solicitat să fie eliberat condiţionat. Instanţa se va pronunţa în 22 ianuarie.

Avocata lui Ioan Becali, Aurica Grigorescu, a spus că acesta a efectuat 798 de zile de închisoare, fără a socoti şi cele 90 de zile pe care le-a câştigat prin scrierea a trei cărţi, iar legea îi permite să fie eliberat condiţionat după efectuarea a 771 de zile din condamnare. 

De asemenea, ea a amintit că Ioan Becali a avut un comportament ireproşabil în penitenciar şi a participat la diverse activităţi cultural-educative.

Ioan Becali a fost condamnat în martie 2014 la şase ani şi patru luni de închisoare în dosarul Transferurilor. 

Judecătoria Medgidia a decis, în 29 octombrie, eliberarea condiţionată a lui Ioan Becali, după ce a judecat o cerere în acest sens depusă de fostul impresar. 

Ulterior, în 12 noiembrie, el a primit o altă decizie favorabilă din partea Judecătoriei Medgidia pentru eliberarea condiţionată, de această dată la propunerea comisiei de la Penitenciarul Poarta Albă, scrie Mediafax. 

Cele două decizii nu au fost definitive, fiind atacate de DNA la Tribunalul Constanţa. Prima contestaţia a fost judecată în 9 decembrie, fiind admisă, astfel că Ioan Becali a rămas în penitenciar.

Vă mai recomandăm:

UPDATE FOTO VIDEO Fraţii Becali şi Cristian Borcea s-au predat. Cei trei condamnaţi au fost transferaţi la Penitenciarul Poarta Albă din Constanţa

FOTO „A greşi este omeneşte“. Motto-ul Penitenciarului Poarta Albă, noua casă a greilor din fotbal

EXCLUSIV Europarlamentarul Sebastian Bodu dezvăluie cum a ajuns să-i prindă pe greii fotbalului

Sebastian Bodu, omul care s-a luat la trântă cu greii fotbalului românesc: „Au încercat să mă compromită!“

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite