FOTO VIDEO Carnaval Mamaia 2014. Radu Mazăre i-a cerut scuze Mihaelei Rădulescu pe scenă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sâmbătă seara, pe scena Fashion Summer Festival Mamaia 2014, Radu Mazăre i-a cerut scuze în mod oficial Mihaelei Rădulescu pentru jignirile aduse mai demult.

„Prinţesa mea, vreau să-mi cer iertare pentru vorbele pe care ţi le-am aruncat anul trecut pe nedrept şi, pentru ca tu să mă ierţi, îţi spun că te voi încorona regină!”, i-a declarat pe scenă Radu Mazăre Mihaelei Rădulescu.

În exclusivitate pentru site-ul FashionTV România www.fpeople.ro, Mihaela Rădulescu a declarat: „Noi am rezolvat problema asta mai demult, am vrut doar să o repetăm pe scenă. Nu sunt un om supărăcios sau ranchiunos, înţeleg scăpările oricui. Radu este un prieten bun al meu. Ştiam de nebunia pe care o face în fiecare an, iar de data asta s-a nimerit să fiu şi eu în România şi disponibilă. Am avut în sfârşit timp şi mi-a plăcut foarte tare pe scenă.”

La ediţia de deschidere a Carnavalului Mamaia 2014, eroii principali au fost Radu Mazăre şi Mihaela Rădulescu, costumaţi în Cezar şi Cleopatra.

Luptele cu gladiatori, zeii antici, muzicienii, circarii, în total peste 100 de actori şi profesionişti, acrobaţii cu flăcări şi dansuri orientale, dar şi carele alegorice cu tematici spectaculoase, au făcut deliciul publicului.

Carele alegorice care au defilat în cadrul deschiderii Carnavalului Mamaia 2014 au fost: carul Primăriei Constanţa şi ale cluburilor Crema, Ego, Luv, Princess, Coyote Ugly, Tan Tan, Bellagio, Fratelli, Le Gaga.
Carnavalul Mamaia 2014 face parte din Fashion Summer Festival Mamaia 2014, un proiect organizat de FashionTV România şi Primăria Municipiului Constanţa.

Carnavalul carelor alegorice a fost iniţiat de Mazăre în vara anului 2012. La fiecare paradă, Radu Mazăre a condus cortegiul, având diverse costumaţii: spartan, maharajah, samurai, gladiator, Regele James, Ulise, Nabucodonosor al II-lea al Babilonului, Suleyman Magnificul, Indiana Jones sau chiar în regele Ludovic al XIV-lea. Jumătate dintre costumele purtate de primar la Carnavalul Mamaia au fost închiriate de la Studioul Cinematografic de la Buftea, iar restul au fost create de iubita lui, Roxana Mihalache, în atelierul propriu.

image

Vă mai recomandăm:

„Mazăre cel Mare”, la Carnavalul Mamaia 2014 cu noi costumaţii pentru parada de la vară

FOTO VIDEO Cheltuieli regeşti pentru Carnavalul Mamaia 2014. Mazăre scoate 50.000 euro de la buget pentru trei care alegorice

FOTO VIDEO Pregătiri pentru sambadromul de la Mamaia. Mazăre-împărat are car motorizat

„Suleyman Magnificul“ vine la Mamaia. Mazăre îl aduce pe actorul Halit Ergenc la Carnavalul verii 2014

AUDIO Mazăre are planuri mari pentru Mamaia. Primarul va lansa un nou imn şi va înălţa o statuie de 10 metri la intrarea în staţiune

Scandal pe taxa de promovare în staţiunea Mamaia: primăria vrea o sumă mai mare din banii colectaţi de la agenţii economici

Carele alegorice ale Primăriei Constanţa, ce vor defila în această vară, amenajate pe şasiul unui fost autobuz RATC

 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite