Mihaela Rădulescu devine Cleopatra lui Radu Mazăre. „Haimanaua“ a trecut peste jigniri şi va sta lângă prietenul fostului soţ Elan Schwartzenberg

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihaela Rădulescu trece peste resentimente pentru rolul Cleopatrei alături de Radu Mazăre
Mihaela Rădulescu trece peste resentimente pentru rolul Cleopatrei alături de Radu Mazăre

Mihaela Rădulescu va intra în rolul Cleopatrei la Carnavalul Mamaia 2014. Diva a trecut peste jignirea adusă de Radu Mazăre, care a făcut-o „haimana“ pentru că l-a înşelat pe prietenul lui apropiat Elan Schwartzenberg.

Mihaela Rădulescu, care a apărut de-a lungul carierei sale în mai multe producţii cinematografice, a acceptat provocarea de a intra în rolul Cleopatrei în show-ul grandios în care primarul Radu Mazăre îl va întruchipa pe Cezar, împăratul roman.

Vedeta de televiziune şi-a confirmat prezenţa la ediţia de deschidere a Carnavalului Mamaia, sâmbătă, 5 iulie. Ea trece astfel peste jignirile adus public de Radu Mazăre, care a catalogat-o drept „o haimana“ care „s-a dus la măciuci“, deşi era tratată „ca o prinţesă“ de „foarte bunul lui prieten“ Elan Schwartzenberg..

Producţie grandioasă

Va fi un eveniment spectaculos, organizat de Primăria Municipiului Constanţa şi FashionTV România în cadrul Fashion Summer Festival Mamaia 2014.

Întregul eveniment va fi o producţie impresionantă, la care vor participa peste 100 de actori, circari, gladiatori, muzicieni, personalităţi, dar şi modelele FashionTV România.

Carele alegorice - cel al Primăriei Constanţa, pe care se va afla primarul Radu Mazăre, şi ale cluburilor Le Gaga, Ego, Fratelli, Bellagio, Tan Tan, Princess, Luv, Crema şi Coyote Ugly - vor defila prin Mamaia, având ca punct de pornire al defilării piciorul Telegondolei Sud, pentru a se opri la scena din Piaţeta Cazino.

Radu Mazăre inspectează carele alegorice pentru Carnavalul Mamaia 2014 Foto Adrian Boioglu

„Vă aşteptăm la primul spectacol din Carnavalul Mamaia 2014, sâmbătă, 5 iulie, începând cu ora 21, în Piaţeta Cazino din Mamaia. Acesta este locul în care, pe parcursul întregii veri, turiştii sunt aşteptaţi la super-evenimentele organizate de FashionTV România în cadrul Fashion Summer Festival Mamaia 2014“, invită organizatorii.

Carnavalul Mamaia se desfăşoară în perioada 5 iulie - 23 august 2014, acesta fiind cel de-al treilea an de când carnavalul încântă turiştii de pe litoral.

Toate evenimentele din cadrul Fashion Summer Festival Mamaia 2014 - Carnaval Mamaia vor fi transmise live pe www.fpeople.ro, site-ul oficial FashionTV România.

Parteneri ai evenimentului sunt Jaguar şi Range Rover prin Ţiriac Auto. Proiectul este susţinut de Asociatia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Litoral - Delta Dunării.

Afişul Carnavalului Mamaia 2014 - Radu Mazăre Cezar şi Mhaela Rădulescu Cleopatra

Vă mai recomandăm

FOTO VIDEO Cheltuieli regeşti pentru Carnavalul Mamaia 2014. Mazăre scoate 50.000 euro de la buget pentru trei care alegorice

FOTO VIDEO Pregătiri pentru sambadromul de la Mamaia. Mazăre-împărat are car motorizat

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite