Dragoş a murit prins în malul de pământ surpat. Rămas orfan de tată, îşi creştea singur fetiţele. Avea nunta în toamnă

0
0
Dragoş Toader SURSA Facebook D.T.
Dragoş Toader SURSA Facebook D.T.

Tânărul care a murit vineri seară, 29 iulie, când un mal de pământ s-a surpat peste el a avut o viaţă grea de mic. Curând, urma să se căsătorească.

„Dumnezeu e nedrept când nu ne cheamă în ordinea în care ne-a trimis pe pământ. Nu înţeleg de ce ia la el tineri nevinovaţi. Ca profesor, durerea e şi mai mare când înaintea ta pleacă un tânăr fost elev“, scrie un dascăl al lui Dragoş Toader, tânărul mort sub malul de pământ surpat la Castelu în timp ce săpa la o reţea de canalizare.

„Dragoş Toader mi-a fost elev, acum vreo 20 de ani, în prima clasă coordonată la Şcoala din Nicolae Bălcescu. Rar mi-a fost să văd un ghinionist mai mare. În scurta sa existenţă, a atras ca un magnet toate necazurile posibile. A rămas orfan de tată de copil. Apoi, şi-a crescut singur fetiţele (ca două păpuşi) părăsite de mamă. Deşi, uneori, problemele îl copleşeau, nu s-a plâns niciodată“, spune fostul profesor.

În septembrie, acesta urma să-l cunune, dar acum îl va conduce pe ultimul drum. „Avea doar 33 de ani. Sper că a plecat spre cer într-o lume mai bună, pe o cale dreaptă. Pentru că, pe pământ, complicat i-a fost drumul. Mi-e tare teamă de momentul când fetele lui o să mă întrebe: «De ce, naşule?»“, se întreabă profesorul care i-a fost ca un tată.

Pompierii au intervenit, vineri seară, pentru salvarea a două persoane prinse sub un mal de pământ, în localitatea Castelu, judeţul Constanţa. Una dinte victime a fost acoperită în totalitate de pământ, fiind inconştientă, dar cealaltă era conştientă şi cooperantă, primind oxigen de la salvatori. Persoana acoperită complet de pământ a fost declarată decedată, cealaltă fiind scoasă de sub pământ şi transportată la spital.

Intervenţie ISU pompieri la un mal de pământ surpat la Castelu Constanţa Sursa ISU

Sursa ISU Constanţa

Vă mai recomandăm: 

Cum a ajuns Mamaia Cenuşăreasa litoralului. Nu mai are nici măcar turişti de weekend. „Nici localnicii nu mai vin“ FOTO 

Cum pot fi readuşi turiştii la Mamaia, devenită cea mai hulită staţiune. „Bărbaţii vor să-şi scoată soţiile la dans“

Constanţa


Ultimele știri
Cele mai citite