Sorana străluceşte sub soarele de la Miami! Victorie mare pentru Cîrstea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sorana Cîrstea a acces în optimile de finală ale turneului de la Miami după ce a trecut în două seturi de o jucătoare de tenis de top.

Românca a învins-o în două seturi pe nemţoaica Angelique Kerber, jucătoarea de tenis clasată pe locul şase mondial. Sorana a început mai greu, iar Kerber a reuşit un break, însă românca a revenit imediat, a egalat la 3, după care s-a impus în primul set cu 6-4. Al doilea set a fost perfect pentru Sorana Cîrstea, care scos "din joben" un neverosimil 6-0 şi a produs una dintre surprizele puternicului turneu de la Miami. 

Sorana o conduce cu 2-1 pe Jankovici

În turul următor, Cîrstea o va întâlni pe Jelena Jankovici, din Serbia, fost număr 1 mondial. Jankovici, clasată acum pe locul 24, nu-şi regăseşte tempoul de ceva vreme, iar Sorana are palmares pozitiv în faţa sârboaicei, pe care o conduce cu 2-1 la victorii. Totuşi, în ultimul meci, care s-a disputat pe hard, Jankovici a fost cea care s-a impus cu 6-2, 6-1, la Dallas, anul trecut. Victoriile Soranei au venit pe zgură, la Roma, tot anul trecut, şi la French Open, în 2009.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite