Războiul Geoană-Antonescu se intensifică: Deşi este cel mai bun prieten al somnului, să nu se culce pe-o ureche

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul PSD Mircea Geoană i-a răspuns liderului PNL Crin Antonescu să nu se culce pe o ureche pentru că de ce îi este frică, de aceea nu va scăpa. Reacţia lui Geoană vine după ce Crin Antonescu a afirmat că senatorul PSD nu este un candidat redutabil pentru alegerile prezidenţiale.

„Deşi este cel mai bun prieten al somnului, dl Antonescu să nu se culce pe o ureche. De ce îi este frică, de aia nu va scăpa“, a scris Mircea Geoană duminică, pe contul său de Twitter.

Copreşedintele USL Crin Antonescu a avut câteva afirmaţii ironice la adresa senatorului PSD, într-o emisiune la Realitatea TV. Antonescu vede mai mulţi social-democraţi potriviţi pentru funcţia de preşedinte, cu excepţia lui Geoană.

„Sârbu e redutabil, Sorin Oprescu, redutabil, toţi sunt redutabili, mai puţin Mircea Geoană. Victor Ponta ar fi foarte redutabil, ca preşedinte al PSD, ca prim-ministru, ar fi un candidat redutabil“, a declarat Antonescu despre eventuali candidaţi la alegerile prezidenţiale.

Liderul PNL nu a ezitat să-l taxeze pe Geoană şi referitor la seara alegerilor prezidenţiale din 2009: „Chiar aşa, chiar azi se împlinesc 4 ani de la «Mihaela, dragostea mea»“, a spus Antonescu.

Foşti competitori şi apoi „cuplu” la alegerile prezidenţiale din 2009, actualmente parteneri în USL, social-democratul Mircea Geoană şi liberalul Crin Antonescu se contrează pe unde apucă.

Tonul l-a dat Mircea Geoană, cu ceva timp în urmă, când a spus că nu a renunţat la ideea de a candida la preşedinţia României.

Ulterior, Mircea Geoană a spus în emisunea „După 20 de ani” de la Pro TV că liderul PNL ar putea să nu fie candidatul USL la preşedinţie, pentru că a pierdut mult din susţinerea electoratului PSD.

„Există riscul ca domnul Antonescu să nu aibă suficient de multe voturi în cadrul USL ca să fie principalul nostru candidat. Dacă intră de fiecare dată într-o poziţie diferită faţă de PSD, eu nu pot să nu constat că se creează o linie a frontului electoral în 2014. Crin Antonescu se află într-o culegere de voturi de pe partea dreapta. Primăvara viitoarea ne va aduce clarificări suplimentare. Dacă Antonescu crede că îşi face loc pe dreapta dând în publicul PSD, îşi face loc, dar îşi pierde sprijinul PSD", a spus Mircea Geoană.

Reacţia lui Crin Antonescu a fost:. „Ridicolul şi penibilul trebuie să aibă o limită!”, a spus prezidenţiabilul USL.

Pe aceeaşi temă:

Crin Antonescu: „Mă interesează oamenii care l-au votat pe Traian Băsescu de-a lungul timpului”

VIDEO Mircea Geoană, critici dure la adresa PNL

Crin Antonescu: Băsescu vrea să alarmeze PSD, poate pe Geoană

 


 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite