10 persoane au fost reţinute pentru trafic de persoane, proxenetism şi trafic de droguri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traficanţii au fost reţinuţi FOTO Arhivă Adevărul
Traficanţii au fost reţinuţi FOTO Arhivă Adevărul

Mai multe persoane acuzate de trafic de droguri, proxenetism şi trafic de persoane au fost reţinute, anunţă IPJ Constanţa.

În cursul zilei de miercuri, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Constanţa, au efectuat 13 percheziţii domiciliare, la locuinţele unor persoane bănuite de trafic de persoane şi proxenetism, respectiv 14 percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane bănuite de trafic de droguri şi de substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.  

În urma acţiunilor, au fost reţinute, pentru 24 de ore, 6 persoane, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane şi proxenetism, iar alte 12 persoane au fost reţinute pentru trafic de droguri şi de substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive, fiind introduse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa. 

Joi, aceştia urmează a fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. 

Totodată, în cazul a 3 persoane, a fost dispusă măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile, pentru trafic de persoane şi proxenetism.

Pe aceeaşi temă: 

Un poliţist s-a masturbat în timpul unui apel video cu o prostituată. Agentul i-a cerut femeii să facă sex ca să n-o mai cheme la secţie de trei ori pe săptămână

Fost senator de Constanţa despre fiica sa, violată de patru indivizi: „E o prostituată!“

Constanţa


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri