Fost senator de Constanţa despre fiica sa, violată de patru indivizi: „E o prostituată!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sabin Ivan nu crede în nevinovăţia fiicei
Sabin Ivan nu crede în nevinovăţia fiicei

Fiica adoptivă a fostului senator de Constanţa Sabin Ivan a reclamat ieri dimineaţă poliţiştilor, că a fost răpită de pe stradă de patru indivizi care au violat-o. Sabin Ivan nu crede în nevinovăţia tinerei căreia a încercat să-i dea educaţie şi spune că  fiica sa adoptivă ar fi practicat prostituţia în Europa sub oblăduirea unui proxenet.

Sabina Ioana Ivan susţine că miercuri noaptea se afla în dreptul Galeriilor Soveja când o mașină a parcat lângă ea. Din autoturism au ieșit patru indivizi care au târât-o în mașină. Fata a fost dusă în cartierul Anadalchioi, în zona garajelor, unde a fost lovită și obligată să întrețină relații sexuale cu agresorii.

Fiică de senator

Tânăra este fiica unui fost senator de Constanţa în legislaturile 1990-1992 şi 1992-1996 ales în judeţul Constanţa pe listele partidului PNL. Sabin Ivan este de profesie medic şi fost deţinut politic între anii 1949 - 1956. Despre păţania prin care a trecut fiica sa a aflat din presă. „Am adoptat-o când avea 8 ani, de la un orfelinat din Călăraşi. Fiul meu a murit la 32 de ani, iar soţia a spus să înfiem un suflet care să aibă grijă de noi la bătrâneţe. Dar ea nu este acum lângă noi. De prin clasa a VIII-a a început să ne facă probleme: fugea de acasă cu lunile, ne fura, ne făcea necazuri. Ajunsesem să ascund actele de teamă să nu îmi vândă casa“, povesteşte cu vocea tremurată fostul senator.

A încercat să se sinucidă


Fata a absolvit Liceul George Călinescu, cu medie de 9,40, în ciuda nenumăratelor absenţe pe care le avea. Nu mai ştia nimic despre ea de câteva zile. „Vine! Pleacă! Ultima dată am văzut-o pe 31 mai, când a venit cu doi indivizi şi mi-a făcut scandal la uşă. Nu i-am dat voie să intre pentru că îmi era teamă pentru viaţa mea. O bănuiam că mi-a pus ceva în mâncare cu câteva zile înainte. A încercat şi să se sinucidă, înghiţind câteva tablete“, mai spune Sabin Ivan. Tot pe 31 mai, dar noaptea, fata a fost violată. „Dar ce căuta la ora 2.00 pe stradă? Cu cine era?“, întreabă fostul senator, dar fără a primi un răspuns.

Agresori reţinuţi

Poliţiştii i-au identificat pe cei patru bărbaţi suspectaţi că au violat-o pe tânăra de 20 de ani. Este vorba despre Elvis Iusein (21 de ani) din Nuntaşi, Orhan Şachir (31 de ani) din Constanţa şi Mustafa Isfan (36 de ani) din Mangalia. Un al patrulea suspect este căutat în continuare. Şachir şi Iusein au fost reţinuţi în baza unei ordonanţe, iar ieri au ajuns în faţa magistraţilor, care au emis mandate de arestare pentru 29 de zile pe numele lor.

Citiţi mai multe în Adevărul de Seară de astăzi!

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite